Haku valiokuntiin on avattu

Tervetuloa täyttämään uusien valiokuntalaisten hakulomake!
Tänä syksynä avoimena on noin 30 vapaata paikkaa neljässä valiokunnassa.
Valiokuntatyöskentely tarjoaa aktiivisille Turun kauppakamarin jäsenille tilaisuuden verkostoitua, vaikuttaa ja kehittää samalla omaa liiketoimintaa.
Valiokunnat kokoontuvat noin neljä kertaa vuodessa. Tilaisuudet ovat kokouksia, tietoiskuja tai esimerkiksi tiettyyn teemaan perustuvia keskustelutilaisuuksia.

Valiokunnat valitaan Turun kauppakamarin valtuuston kokouksessa 10.12.2021, ja ilmoitamme valinnoista tämän jälkeen.

Hakuaika päättyy 15.10.2021 kello 16.