Kansanedustajatapaaminen 15.11.

Turun kauppakamari ja Varsinais-Suomen Yrittäjät kutsuivat koolle kaikki varsinaissuomalaisia kansanedustajia keskustelemaan haastavasta osaajapulasta.

Puheenvuorojen alustajina kuultiin Turun kauppakamarin hallituksen varapuheenjohtaja Panu Routilaa sekä Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkaraista. Puhumassa olivat Suomen Yrittäjien Janne Makkula, Keskuskauppakamarin johtaja Johanna Sipola ja Turun kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja, Meyer Turku Oy:n varatoimitusjohtaja Tapani Pulli. Lisäksi kuultiin yrittäjä Mika Nikulan, Maskun Talotekniikkatiimi ja aluejohtaja Jyrki Meren, YIT terveiset rakennusalalta.
Kansanedustajista paikalla olivat Eeva-Johanna Eloranta (sdp), Ilkka Kanerva (kok) ja Petteri Orpo (kok).

Varsinais-Suomalaiset kansanedustajat koolla

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy