Virtuaalinen aamukahvitilaisuus: Vastuullisuus osana yrityksen kilpailukykyä

Vastuullisuudesta on tullut menestyvän yritystoiminnan perusedellytys. Kestävään liiketoimintaan pyrkivä yritys on usein paremmissa asemissa: parhaat tekijät hakeutuvat vastuullisiin yrityksiin ja myös viihtyvät niissä, asiakkaat tekevät arvopohjaisia valintoja, rahoituksen hinta on alempi ja syntyy uutta liiketoimintaa, joka edistää koko yhteiskunnan vastuullisuutta.

Turun kauppakamarin aamukahvitilaisuus yhteistyössä Greenstepin kanssa pureutuu vastuullisuuden ajankohtaisiin teemoihin: lainsäädännön uudistukset, vastuullinen liiketoiminta hyvän maineen perustana sekä vastuullisuusstrategian vieminen käytännön toimenpiteiden tasolle.

Tervetuloa kuulemaan, miksi yritysten pitäisi panostaa vastuullisuuteen ja miten rakentaa yrityksen menestystä vastuullisesti!

HUOM! Tilaisuus on muuttunut Teams-tilaisuudeksi.

9:00 Tilaisuuden avaus

Vastuullisuus on etumatka – ilmoituskanavalainsäädännön tilanne, Stina Wikberg, johtaja, yritysten itsesääntely ja vastuullisuus, Keskuskauppakamari

Ei vahvaa mainetta ilman vastuullisuutta, Arja Suominen, Senior Advisor, Sustainability Services, Greenstep

Vastuullisuusstrategiasta käytännön toimiin ja tekoihin, Pirjo Virtanen, Senior Manager, Environmental Sustainability, Greenstep