Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen aamukahvitilaisuus: Vastuullisuus osana yrityksen kilpailukykyä

30.11. klo 09:00 - 10:30

Vastuullisuudesta on tullut menestyvän yritystoiminnan perusedellytys. Kestävään liiketoimintaan pyrkivä yritys on usein paremmissa asemissa: parhaat tekijät hakeutuvat vastuullisiin yrityksiin ja myös viihtyvät niissä, asiakkaat tekevät arvopohjaisia valintoja, rahoituksen hinta on alempi ja syntyy uutta liiketoimintaa, joka edistää koko yhteiskunnan vastuullisuutta.

Turun kauppakamarin aamukahvitilaisuus yhteistyössä Greenstepin kanssa pureutuu vastuullisuuden ajankohtaisiin teemoihin: lainsäädännön uudistukset, vastuullinen liiketoiminta hyvän maineen perustana sekä vastuullisuusstrategian vieminen käytännön toimenpiteiden tasolle.

Tervetuloa kuulemaan, miksi yritysten pitäisi panostaa vastuullisuuteen ja miten rakentaa yrityksen menestystä vastuullisesti!

HUOM! Tilaisuus on muuttunut Teams-tilaisuudeksi.

OHJELMA

9:00 Tilaisuuden avaus

Vastuullisuus on etumatka – ilmoituskanavalainsäädännön tilanne, Stina Wikberg, johtaja, yritysten itsesääntely ja vastuullisuus, Keskuskauppakamari

Ei vahvaa mainetta ilman vastuullisuutta, Arja Suominen, Senior Advisor, Sustainability Services, Greenstep

Vastuullisuusstrategiasta käytännön toimiin ja tekoihin, Pirjo Virtanen, Senior Manager, Environmental Sustainability, Greenstep

Keskustelua, kysymyksiä

10:30 Tilaisuuden päätös

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.
Aika:
09:00 - 10:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Turun kauppakamari
Puhelin:
02 2743 400
Sähköposti:
kauppakamari@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Vierailukeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12
TURKU,
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy