Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Affärssvenska online -koulutuskokonaisuus MS Teamsissa

26.5. klo 09:00 - 2.6. klo 10:30


3 x 90 min toukokuussa ja kesäkuun alussa 2020 – voit valita yhden tai useamman 90 min etäkoulutuksen

Koulutuksen kieli: ruotsi (rikssvenska)

Onko oma työsi siirtynyt kevään aikana verkkoon? Tapaatko ruotsinkielisiä asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi etäyhteydellä ja haluat valmennusta ruotsiksi näitä tapaamisia sekä muuta sähköistä yhteydenpitoa varten?

Kauppakamarin Affärssvenska online -koulutuskokonaisuus tähtää tehokkaampaan viestintään ruotsin kielellä ruotsinkielisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa. Kouluttajalla on yli 30 vuoden kokemus yrityskielikouluttajana toimimisesta ja yli viiden vuoden kokemus oman äidinkielensä opetuksesta etäyhteyksiä käyttäen.

Kouluttaja: Göran Johansson

Koulutuksen järjestäjä on C.C. Communication Oy.


Kolme osaa, joista voit valita joko yhden tai useamman:

(1.
Affärssvenska: Inledning att ge lyckade presentationer på svenska
(ti 19.5., ilmoittautuminen on päättynyt)

2. 
Affärssvenska: Telefon- och mejlkompetens
tiistaina 26.5.  klo  9 – 10.30

*Puhelimen käyttö: kohteliaisuus, selkeä puhe, tapaamisten sopiminen, kuunteleminen ja oman ymmärtämisen varmistaminen. Viestien jättäminen.

*Sähköpostit: Ensimmäinen yhteydenotto, muodollinen vs. epämuodollinen viestintä, tapaamisesta sopiminen, tervehdykset ja toivotukset, yleiset ilmoitukset.

*Osallistujat lähettävät kouluttajalle sähköpostiviestin valitsemastaan ja työssään tarvitsemastaan aiheesta.

*Kotitehtävä:  Lähetä kouluttajalle kurssin jälkeen sähköpostiviesti itse valitsemastasi aiheesta. Kouluttaja tarkistaa ja kommentoi sekä korjaa tarvittaessa. / Skicka ett mejl till läraren med valfritt ämne. Läraren går sedan igenom mejlet och gör korrigeringar och kommentarer där det behövs.


3.

Affärssvenska: Lyckade möten online
tiistaina 2.6.  klo 9 – 10.30

*Aloituskotitehtävä ennen kurssia: Valmistele lyhyt esityslista kokoukselle, jonka johdat tunnilla ruotsiksi. /Förbered en kort föredragningslista/dagordning för mötet som du ska leda.

*Kokouksiin ja tapaamisiin osallistuminen etänä: kokouksen avaus, tavoitteiden määrittely, keskustelun aloitus, keskeyttäminen, selvennyksen pyytäminen, yhteisymmärryksen varmistaminen, eteenpäin siirtyminen, mielipiteiden ilmaisu, johtopäätökset ja kokouksen/keskustelun päättäminen.

*Lyhyitä harjoituskokouksia, joissa osallistujat saavat kokouksen aiheen ja jokaiselle annetaan oma rooli, jossa soveltuvaa sanastoa pääsee harjoittelemaan käytännössä.

 

Koulutus valmistellaan alustavasti CEF-tasoille B1-B2. Ennen koulutusta järjestetään taso- ja tarvekartoitus, jonka pohjalta sisältöä voidaan vielä muokata.

 

Koulutuksen hinta: 
kauppakamarin jäsenhinta 120 € + alv 24 % / osa, normaalihinta 190 € + alv 24 % / osa. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa kokonaisuudesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Tiedot

Alkaa:
26.5. klo 09:00
Loppuu:
2.6. klo 10:30
Tapahtumaluokat:
, , ,
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.in/affarssvenskaonline1

Tapahtumapaikka

(verkkokoulutus)

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy