Affärssvenska online -koulutuskokonaisuus MS Teamsissa

26.5. klo 09:00 - 2.6. klo 10:30

3 x 90 min toukokuussa ja kesäkuun alussa 2020 – voit valita yhden tai useamman 90 min etäkoulutuksen

Koulutuksen kieli: ruotsi (rikssvenska)

Onko oma työsi siirtynyt kevään aikana verkkoon? Tapaatko ruotsinkielisiä asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi etäyhteydellä ja haluat valmennusta ruotsiksi näitä tapaamisia sekä muuta sähköistä yhteydenpitoa varten?

Kauppakamarin Affärssvenska online -koulutuskokonaisuus tähtää tehokkaampaan viestintään ruotsin kielellä ruotsinkielisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa. Kouluttajalla on yli 30 vuoden kokemus yrityskielikouluttajana toimimisesta ja yli viiden vuoden kokemus oman äidinkielensä opetuksesta etäyhteyksiä käyttäen.

Kouluttaja: Göran Johansson

Koulutuksen järjestäjä on C.C. Communication Oy.

Kolme osaa, joista voit valita joko yhden tai useamman:

(1.
Affärssvenska: Inledning att ge lyckade presentationer på svenska
(ti 19.5., ilmoittautuminen on päättynyt)

2.
Affärssvenska: Telefon- och mejlkompetens
tiistaina 26.5.  klo  9 – 10.30

*Puhelimen käyttö: kohteliaisuus, selkeä puhe, tapaamisten sopiminen, kuunteleminen ja oman ymmärtämisen varmistaminen. Viestien jättäminen.

*Sähköpostit: Ensimmäinen yhteydenotto, muodollinen vs. epämuodollinen viestintä, tapaamisesta sopiminen, tervehdykset ja toivotukset, yleiset ilmoitukset.

*Osallistujat lähettävät kouluttajalle sähköpostiviestin valitsemastaan ja työssään tarvitsemastaan aiheesta.

*Kotitehtävä:  Lähetä kouluttajalle kurssin jälkeen sähköpostiviesti itse valitsemastasi aiheesta. Kouluttaja tarkistaa ja kommentoi sekä korjaa tarvittaessa. / Skicka ett mejl till läraren med valfritt ämne. Läraren går sedan igenom mejlet och gör korrigeringar och kommentarer där det behövs.

3.

Affärssvenska: Lyckade möten online
tiistaina 2.6.  klo 9 – 10.30

*Aloituskotitehtävä ennen kurssia: Valmistele lyhyt esityslista kokoukselle, jonka johdat tunnilla ruotsiksi. /Förbered en kort föredragningslista/dagordning för mötet som du ska leda.

*Kokouksiin ja tapaamisiin osallistuminen etänä: kokouksen avaus, tavoitteiden määrittely, keskustelun aloitus, keskeyttäminen, selvennyksen pyytäminen, yhteisymmärryksen varmistaminen, eteenpäin siirtyminen, mielipiteiden ilmaisu, johtopäätökset ja kokouksen/keskustelun päättäminen.

*Lyhyitä harjoituskokouksia, joissa osallistujat saavat kokouksen aiheen ja jokaiselle annetaan oma rooli, jossa soveltuvaa sanastoa pääsee harjoittelemaan käytännössä.

Koulutus valmistellaan alustavasti CEF-tasoille B1-B2. Ennen koulutusta järjestetään taso- ja tarvekartoitus, jonka pohjalta sisältöä voidaan vielä muokata.

Koulutuksen hinta:
kauppakamarin jäsenhinta 120 € + alv 24 % / osa, normaalihinta 190 € + alv 24 % / osa. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa kokonaisuudesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Alkaa:
26.5. klo 09:00