Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenaamukahvit: Aika uudenlaiselle johtajuudelle ja organisoitumiselle digitaalisen muutoksen valtavirrassa

15.1. klo 08:30 - 10:30

Erilaisten organisaatioiden ja työkulttuurin korostumisen aikana itseohjautuvuus ja johtajuuden jakautuminen puhuttavat paljon. Digitalisaation mahdollisuudet, läpinäkyvyys ja välitön vuorovaikutus luovat täysin uudenlaisen organisaatiokulttuurin ja tavan toimia ja onnistua.

Lämpimästi tervetuloa Goforen ja Turun kauppakamarin järjestämään jäsenaamukahvitilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan muuttuvasta johtajuudesta ja organisoidun yhteistyön murroksesta.

Tilaisuuden ohjelma:

klo 8:30 aamukahvit

klo 9:00 Tervetuloa

Organisoidun yhteistyön murros, Hermanni Hyytiälä

Hermanni toimii Goforella johtavana konsulttina. Hän on erikoistunut organisaatioiden kyvykkyyden parantamiseen auttamalla päättäjiä tekemään parempia asioita – ei vanhoja asioita paremmin. Hermanni on suosittu puhuja ja hänellä on tuhansia seuraajia mm. Twitterissa ja hän vetää johtamisen tulevaisuuteen pureutuvaa Think Tankia, jossa mukana mm. F-Securen, Nokia ja Koneen ylintä johtoa. Hermannin ajatuksia on mukana myös mm. Maailman talousfoorumin julkaisuissa.

Muutosjohtajuuden uusi suunta, Eeva Kiiskinen

Eeva toimii Goforella organisaatiomuotoilun, asiakaskeskeisen kulttuurin ja muutosjohtamisen asiantuntijana. Muun muussa Kela, Tampereen Sähkölaitos, OP ja Tampereen kaupunki ovat ammentaneet Eevan opeista. Hänen intohimonaan on organisaatioiden uusien ilmiöiden oivaltaminen ja ratkaisujen luominen yhdessä asiakkaan kanssa. Eeva toimii lisäksi Executive MBA (EMBA) -kouluttajana Tampereen yliopiston ohjelmissa Johtamisviestintä ja Rethinking Organizations.

klo 10:30 tilaisuus päättyy

Tilaisuuden isäntänä Gofore:

Gofore on asiakkailleen luotettava kumppani digitalisaatioon liittyvässä liiketoimintaympäristön muutoksessa, liiketoiminnan kehityksessä, palvelumuotoilussa ja palvelutuotannossa. Vajaan 600 Goforelaisen laaja-alainen osaaminen muutoshankkeiden toteuttamisessa, sekä syvällinen erityisosaaminen muutoksiin liittyvissä aihealueissa on kaikkien käytettävissä. Kokemuksemme kilpailukyvyn kehittämisessä ja liiketoiminnan mukauttamisessa digitaaliseen murroksen vaatimuksiin on auttanut meitä luomaan helposti lähestyttävän tavan digitaalisen murroksen kohtaamiseen ja onnistumisen rakentamiseen. Jokaisella on oikeus onnistua digitaalisessa murroksessa.

gofore.com

 

Tiedot

Päivämäärä:
15.1.
Aika:
08:30 - 10:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Wiklund, Wauditorio
Eerikinkatu 11
Turku, 20100
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy