Amazon avasi Ruotsiin –mitkä ovat markkinapaikan mahdollisuudet

Pohjalaisyrityksille verkkokauppa tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös pohdittavaa; miten verkkokauppa sopii yrityksen liikeideaan, millä alustalla kauppa toteutetaan ja kuinka sitä markkinoidaan. Oman verkkokaupan perustamisen sijaan tai rinnalle, yksi kansainvälistymisen mahdollistaja on Amazon.

Tilaisuuden järjestää:

• Pohjanmaan Kauppakamari
  • Viexpo
  • Retime Oy

Tässä webinaarissa kuulet Ruotsin Amazonin tarjoamista mahdollisuuksista ja siitä, mitä siellä toimivan kannattaa ottaa huomioon.

15.6.
Tapahtumaluokka: