Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arvonlisäverotuksen ajankohtaispäivä

24.10.2019 klo 09:00 - 15:00


Early Bird -ilmoittautujalle leffalippu! 

Ilmoittaudu Arvonlisäverotuksen ajankohtaispäivään viimeistään pe 27.9. – saat leffalipun!

 

Tule tehokkaaseen alv-ajankohtaispäivään päivittämään ajan tasalle taitosi ja tietosi arvonlisäverotuksesta. Päivän aikana käymme tiiviisti läpi arvonlisäverotuksen viimeaikaisia muutoksia, katsastamme tuoreen oikeuskäytännön sekä Verohallinnon viimeaikaset arvonlisävero-ohjeet sekä valmistaudumme vuoden 2020 kansainvälisen kaupan muutoksiin.

Kati Hirvonen on toiminut PwC:llä arvonlisäveroasiantuntijana yli 11 vuotta. Hänellä on yhteensä noin 20 vuoden kokemus arvonlisäverotuksesta, sekä Verohallinnosta että yksityissektorilta. Kati avustaa koti- ja ulkomaisia asiakkaita monipuolisesti erilaisissa arvonlisäverokysymyksissä, ja myös kouluttaa aktiivisesti eri yhteistyötahoja arvonlisäveroteemoista.

 

OHJELMA:

klo 8.45 -9     Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9.00

  • Kotimaan arvonlisäverotuksen viimeaikaisia muutoksia, mm. maahantuonnin arvonlisäverotus, arvoseteliuudistus, esiintyvien taiteilijoiden vapaaehtoinen verovelvollisuus sekä sähköisen kaupan ja sähköisten julkaisujen alv-kohtelun muutokset
  • EU- tavarakaupan muutokset –VAT quick fixes 2020
  • Pidemmän aikavälin muutokset EU-kauppaan
  • Arvonlisäveroraportoinnin suunnitellut muutokset Suomessa
  • Katsaus ajankohtaiseen oikeuskäytäntöön, tulkintoja mm. terveyden- ja sairaanhoidon, koulutuspalvelujen, liikuntapalvelujen, kiinteistöjen ja pysäköinnin alv-kohtelusta, vähennysoikeuksista (mm. emoyhtiö), pää- ja sivuliikkeiden välisistä transaktioista jne.
  • Verohallinnon viimeaikaiset ohjeet ja niiden päivitykset, mm. vähennysoikeus erityistilanteissa, hakeutuminen verovelvolliseksi kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta, rakentamispalvelujen arvonlisäverotus, terveyden- ja sairaanhoidon ja koulutuspalvelujen arvonlisäverotus

klo 15.00       Tilaisuus päättyy (lounas klo 11-12, iltapäiväkahvi klo 13.30)


Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 370 € + alv 24 %, normaalihinta 540 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: to 17.10. mennessä

 

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tiedot

Päivämäärä:
24.10.2019
Aika:
09:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.in/alvnajankohtaispaivatku

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy