Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Asiantuntijainfo: Vieraana vuoden rekrytoija Niina Nurmi

30.3. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa virtuaaliseen jäsentilaisuuteemme tiistaina 30.3. klo 9 kuulemaan ja keskustelemaan rekrytoinnista, henkilöstön pitovoiman parantamissesta ja yrityskulttuurin muutoksesta perinteisessä perheyrityksessä.

Puhujana toimii Pemamek Oy:n henkilöstöjohtaja Niina Nurmi. Puheenvuorossaan Nurmi kertoo, miten Loimaalle saadaan houkuteltua lahjakkaita osaajia – jopa Brasiliasta asti! Viimeisen vuoden aikana Pemamek on rekrytoinut Nurmen johdolla lähes 100 uutta ammattilaista tiimiinsä, myös erityisen haastaviin korkean asiantuntijuuden paikkoihin, kuten automaatiosuunnitteluun tai hitsausinsinööriksi.

Nurmi valittiin juuri Vuoden rekrytoijaksi 2020. Hän sai tuomaristolta kiitosta siitä, miten monipuolinen hänen johdollaan rekrytoitujen työntekijöiden kirjo on niin iän, sukupuolen, kansallisuuden kuin kokemuksenkin suhteen. Nurmi toimii myös osa-aikaisena Turun kauppakamarin Loimaan osaston asiamiehenä.

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy