Asiantuntijainfo: Vieraana vuoden rekrytoija Niina Nurmi

Tervetuloa virtuaaliseen jäsentilaisuuteemme tiistaina 30.3. klo 9 kuulemaan ja keskustelemaan rekrytoinnista, henkilöstön pitovoiman parantamissesta ja yrityskulttuurin muutoksesta perinteisessä perheyrityksessä.

Puhujana toimii Pemamek Oy:n henkilöstöjohtaja Niina Nurmi. Puheenvuorossaan Nurmi kertoo, miten Loimaalle saadaan houkuteltua lahjakkaita osaajia – jopa Brasiliasta asti! Viimeisen vuoden aikana Pemamek on rekrytoinut Nurmen johdolla lähes 100 uutta ammattilaista tiimiinsä, myös erityisen haastaviin korkean asiantuntijuuden paikkoihin, kuten automaatiosuunnitteluun tai hitsausinsinööriksi.

Nurmi valittiin juuri Vuoden rekrytoijaksi 2020. Hän sai tuomaristolta kiitosta siitä, miten monipuolinen hänen johdollaan rekrytoitujen työntekijöiden kirjo on niin iän, sukupuolen, kansallisuuden kuin kokemuksenkin suhteen. Nurmi toimii myös osa-aikaisena Turun kauppakamarin Loimaan osaston asiamiehenä.

30.3.
Tapahtumaluokka: