Budjettiriihen jälkilöylyt – ministeri Annika Saarikon katsaus poliittiseen tilanteeseen

Miltä poliittinen tilanne näyttää budjettiriihen jälkeen? Miten yritysten luottamusta tulevaisuuteen voidaan kasvattaa ja miten koronapandemian vaikutukset yrityksiin saadaan taklattua? Miten yritysten kilpailukykyä ja työllisyyttä voidaan parantaa Varsinais-Suomessa?

Lämpimästi tervetuloa etäyhteydellä toteutettavaan keskustelutilaisuuteen kuulemaan ja kertomaan yritysten terveiset Suomen hallitukselle. Virtuaalisen tilaisuuden vieraana on tiede- ja kulttuuriministeri, Suomen keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko. Tilaisuuden moderaattorina toimii Turun kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Matti Rihko.

Tilaisuuden ohjelma

klo 8.45 Linjat auki, tulethan ajoissa paikalle

klo 9 Tilaisuuden avaus
Matti Rihko, Turun kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja