Business Camp

4.4.

Vuoden innostavin businesstapahtuma!

Inspiroivia keynote-puheenvuoroja, onnistumiskertomuksia, konkreettisia workshoppeja ja rentoa verkostoitumista. Neljäs Business Camp järjestetään Logomossa 4.4.2017.

Kevään 2016 Business Camp keräsi ennätysyleisön. Tulevana keväänä leirinuotiot ovat vielä entistäkin suurempia ja puhujakattaus entistä laajempi. Keynote-puhujana säväyttää mm. startup- ja sarjayrittäjä Nelli Lähteenmäki.

Leirillä ei ole rajoituksia titteleiden, toimialan tai sektoreiden suhteen. Osallistujat lähtevät leiriltä inspiroituneina reput täynnä käytännön vinkkejä ja työkaluja oman työn ja yrityksen kehittämiseksi.

Kauppakamarin jäsenille normaalilippu hintaan 79 € (normaalihinta 115 €).

Katso lisää Business Campin sivuilta.

Tarkemmat tiedot

4.4.