Tilaisuus siirtyy: Elävä kaupunkikulttuuri luodaan yhdessä – matkailuelinkeino alueen kulttuurin ja elinvoiman vahvistajana

9.12.2020 klo 08:30 - 10:15

TILAISUUS SIIRTYY JÄRJESTETTÄVÄKSI ENSI VUODEN PUOLELLA HETI KUN MAHDOLLISTA.

Matkailu ja kaupunkikulttuuri eivät syki siiloissaan vaan aidossa vuorovaikutuksessa. Vilkas ja värikäs kaupunkikulttuuri on urbaania imua. Se on niin sanottu pehmeä pito- ja vetovoimatekijä, joka houkuttelee alueelle paitsi matkailijoita, myös uusia asukkaita, työntekijöitä ja yrittäjiä. Matkailu kannattelee kaupunkikulttuuria ja kaupunkikulttuuri kaupunkia.

Mitä hyviä innovaatioita ja ratkaisuja kaupunkien yritykset, toimijat, vaikuttajat ja päättäjät voivat jakaa toisilleen? Miten pidämme omaleimaiset kaupunkikulttuurimme elossa yli koronaviruskriisin? Lämpimästi tervetuloa kauppakamarin jäsentilaisuuteen keskiviikkona 9.12. klo 8:30-10:15 kuulemaan ja keskustelemaan kaupunkikulttuurin merkityksestä kaupungeille, elinkeinoelämälle, asukkaille ja matkailijoille.

Tilaisuudessa kuulemme Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen ajatuksia matkailuelinkeinon ja kaupunkikulttuurin merkityksestä alueen vetovoimalle ja kilpailukyvylle. Paneelikeskustelussa pureudutaan laajemmin elävän kaupunkikulttuurin toimintaedellytysten vahvistamiseen. Paneelissa on edustusta Turusta, Tampereelta ja Helsingistä, kun ajatuksiaan ovat jakamassa Turun kaupunginjohtaja Minna Arve, Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto, Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin, Sunborn Saga Oy:n & Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtaja Riikka Arola sekä Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Tilaisuuden ohjelma

Aamiainen klo 8:30-9:00