Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tilaisuus siirtyy: Elävä kaupunkikulttuuri luodaan yhdessä – matkailuelinkeino alueen kulttuurin ja elinvoiman vahvistajana

9.12.2020 klo 08:30 - 10:15

TILAISUUS SIIRTYY JÄRJESTETTÄVÄKSI ENSI VUODEN PUOLELLA HETI KUN MAHDOLLISTA.

Matkailu ja kaupunkikulttuuri eivät syki siiloissaan vaan aidossa vuorovaikutuksessa. Vilkas ja värikäs kaupunkikulttuuri on urbaania imua. Se on niin sanottu pehmeä pito- ja vetovoimatekijä, joka houkuttelee alueelle paitsi matkailijoita, myös uusia asukkaita, työntekijöitä ja yrittäjiä. Matkailu kannattelee kaupunkikulttuuria ja kaupunkikulttuuri kaupunkia.

Mitä hyviä innovaatioita ja ratkaisuja kaupunkien yritykset, toimijat, vaikuttajat ja päättäjät voivat jakaa toisilleen? Miten pidämme omaleimaiset kaupunkikulttuurimme elossa yli koronaviruskriisin? Lämpimästi tervetuloa kauppakamarin jäsentilaisuuteen keskiviikkona 9.12. klo 8:30-10:15 kuulemaan ja keskustelemaan kaupunkikulttuurin merkityksestä kaupungeille, elinkeinoelämälle, asukkaille ja matkailijoille.

Tilaisuudessa kuulemme Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen ajatuksia matkailuelinkeinon ja kaupunkikulttuurin merkityksestä alueen vetovoimalle ja kilpailukyvylle. Paneelikeskustelussa pureudutaan laajemmin elävän kaupunkikulttuurin toimintaedellytysten vahvistamiseen. Paneelissa on edustusta Turusta, Tampereelta ja Helsingistä, kun ajatuksiaan ovat jakamassa Turun kaupunginjohtaja Minna Arve, Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto, Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin, Sunborn Saga Oy:n & Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtaja Riikka Arola sekä Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Tilaisuuden ohjelma

Aamiainen klo 8:30-9:00

Tervetuloa klo 9:00
Turun kauppakamarin matkailuvaliokunnan puheenjohtaja Tuija Suominen-Åkerlund

Puheenvuoro
Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi

Paneelikeskustelu

Turun kaupunginjohtaja Minna Arve
Toimitusjohtaja Laura Aalto, Helsinki Marketing
Toimitusjohtaja Mika Sulin, Starsquad
Toimitusjohtaja Riikka Arola, Sunborn Saga Oy & Sunborn Catering Oy
Toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi, Keskuskauppakamari

Tilaisuus päättyy klo 10:15

Tiedot

Päivämäärä:
9.12.2020
Aika:
08:30 - 10:15
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Logomo
Köydenpunojankatu 14
Turku, 20100
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy