Elinkeinoelämän foorumi

Tervetuloa Elinkeinoelämän foorumiin keskiviikkona 30.10. klo 8:30-11:00. Foorumissa julkaistaan tuore suhdannebarometri sekä kuulemme Elinkeinolämän keskusliitto EK:n ajankohtaiskatsauksen. Aiheena on paikallinen sopiminen.

Tilaisuuden ohjelma

8.30                  Aamukahvit, LähiTapiola-sali, Turun kauppakorkeakoulu

9.00                  Tilaisuuden avaus, dekaani Markus Granlund, Turun kauppakorkeakoulu

9:15                   Paikallinen sopiminen, työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä, Kemianteollisuus ry

10.00                 EK:n suhdannebarometrin tulokset, Asiantuntija Terhi Heikkonen, EK

10:20                 Yrityskommentti, Kauppakeskuspäällikkö Maarit Hurme, Skanssi

10.35                 Yrityskommentti, Toimitusjohtaja Markku Mäkipere, Stevena Oy

10.50                 Päätössanat, toimitusjohtaja Kaisa Leiwo, Turun kauppakamari

11.00                 Tilaisuuden päätös

Elinkeinoelämän foorumi toteutetaan Elinkeinoelämän keskusliiton ja Turun kauppakamarin yhteistyönä. Tilaisuus on suunnattu Turun kauppakamarin ja EK:n jäsenille sekä Turun kauppakorkeakoulun alumneille, opiskelijoille ja henkilökunnalle.

30.10.
Tapahtumaluokka: