Elinkeinoelämän foorumi

31.10.2018 klo 08:30 - 11:00

Tervetuloa tuoreimman taloustiedon äärelle! Barometrijulkistus kertoo, millaiseksi teollisuuden, palvelusektorin ja rakennusalan yritykset ennakoivat lähitulevaisuuden kehittyvän. Tuloksia arvioidaan niin Suomen kuin myös Turun alueen näkökulmasta.

Turvallisuus luo kilpailuetua yrityksille ja koko Suomelle ja toimintaympäristön turvallisuus koetaan yrityksissä hyvin tärkeäksi. Foorumissa yritysturvallisuudesta ja kyberturvallisuudesta kertoo EK:n johtava asiantuntija Mika Susi.

Foorumin avaa Turun kauppakorkeakoulun Centre for Collaborative Research -keskuksen johtaja Antti Saurama.

8.30 Aamukahvit
9.00 Tervetuloa yhteistyöhön!
Johtaja Antti Saurama, Tutkimus- ja yritysyhteistyö, CCR
9.20 Yritysturvallisuus nyt – Kyberturvallisuus osana turvallisuuden kokonaishallintaa