Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Englantia kirjanpidon ja talouden ammattilaisille

4.9.2019 klo 09:00 - 16:00

Koulutuspäivä on suunniteltu ammattilaisille, joiden työhön kuuluu kirjanpidollisista ja taloudellisista asioista viestiminen niin asiakkaille kuin kollegoillekin. Kurssi on suunniteltu vastaamaan oppilaiden erityistarpeita, ja sillä käytetään sekä uusimpia oppimateriaaleja että oppilaan todellisessa työssä käsiteltäviä aineistoja. Kurssilla käsitellään sisäisen ja ulkoisen kirjanpidon sekä taloudenhoidon sanastoa, avainsisältöä ja hyödyllisiä fraaseja. Tunneilla keskitytään osallistujien päivittäisessä työssä kohtaamiin tilanteisiin.

Osallistujia autetaan sisäistämään työhön liittyvää sanastoa, fraaseja ja ilmaisuja sekä parannetaan yleistä englannin kielen taitoa, kieliopin, puhumisen, ymmärtämisen ja kirjoittamisen osa-alueilla. Kurssimateriaaleina käytetään mm. dialogeja, aitoja tekstiotteita, kaavioita ja diagrammeja sekä kielioppiharjoituksia. Materiaaleihin sisältyy myös englanti-suomi-sanasto. Tunneilla painotetaan suullisten taitojen aktivointia sekä rohkaistaan osallistuja kommunikoimaan englannin kielellä.

Kouluttajana toimii englantia äidinkielenään puhuva Nancy Nuottamo C.C. Communication Oy:stä.

Koska kurssilla käsitellään erikoissanastoa, osallistujilla tulisi olla vähintään englannin perustason taidot (B1 tai korkeampi). Ennen koulutusta järjestetään verkossa ja puhelimitse tehtävä taso- ja tarvekartoitus, jonka pohjalta koulutuksen sisältöä voidaan vielä muokata.

Jos olet kansainvälisessä ympäristössä työskentelevä kirjanpidon tai talouden ammattilainen, englantia kirjanpidon ja talouden ammattilaisille -kurssimme on tarkoitettu juuri sinulle!

 

OHJELMA

klo 8.45-9    Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9      Johdanto. Keskustelua ja harjoituksia koskien oleellista sanastoa liittyen esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:

  • Tilinpäätös:
   – tuloslaskelma
   – tase
   – rahoituslaskelma
   – toimintakertomus
  • Tilintarkastus
  • Verotus
  • Johdon laskentatoimi

Kurssilla käsiteltävien aihealueiden luetteloa tarkennetaan myöhemmin osallistujien toiveiden perusteella.

Harjoituksia

  • Taulukoiden, kaavioiden ja lukujen selittäminen
  • Puhelinkeskustelut: kohteliaisuus, selkeä ilmaisu, tavaaminen, tapaamisten sopiminen ja muuttaminen, kuunteleminen.
  • Ulkomaalaisten asiakkaiden auttaminen kirjanpitoasioissa: verotukseen, työehtosopimuksiin, Suomen lakeihin ja asetuksiin, etuuksiin, vakuutuksiin jne. liittyviin kysymyksiin vastaaminen

klo 16            Koulutus päättyy (lounas klo 11-12, iltapäiväkahvi klo 14)

 

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 370 € + alv 24 €, normaalihinta 540 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 28.8. mennessä


Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tiedot

Päivämäärä:
4.9.2019
Aika:
09:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.in/englantiakirjanpitojatalous

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy