Ennakkoperintä 2019

Tervetuloa loppuvuoden hyödylliseen ajankohtaiskoulutukseen, jossa käydään läpi mm. tärkeimmät tulossa olevat verolainsäädännön ja ennakkoperinnän muutokset. Perehdymme myös erittäin merkittävään ja jo lähellä olevaan uudistukseen, tulorekisteriin, joka otetaan käyttöön vuoden 2019 alusta sekä Verohallinnon uusiin ohjeisiin. Asiasisällön lisäksi nautitaan Marina Palacen runsas ja tunnetusti herkullinen joululounas!

Luennoitsijana suosittu, tulorekisterin valmistelussakin toimiva Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulff.

Viime vuoden koulutuksen palautteista poimittua:
”Kouluttaja on aivan loistava. Hyvää ja ennakoivaa tietoa.”
”Aivan mahtava luennoitsija! Häntä kyllä jaksaa kuunnella, vaikka verotus aiheena ei aina ole kaikkein miellyttävin.”

OHJELMA:

klo 8.30-9          Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9.00

Verolainsäädännön muutokset

• uudet veroperusteet vuonna 2019
  • tuloveroasteikot ja vähennykset

Ennakkoperintä 2019

• muutokset verokorteissa
  • Verohallinnon päätökset luontoiseduista ja verovapaista matkakustannusten korvauksista

Työnantajamenettely ja sen muutokset

• työnantajamenettelyn muutokset
  • työnantajan ja työntekijöiden sosiaalivakuutusmaksut vuonna 2019

Tulorekisteri otetaan käyttöön

• muutokset vuoden 2019 alusta

Ajankohtaista Verohallinnosta

• Verohallinnon uudet ohjeet

klo 14.00           Koulutus päättyy  (joululounas klo 11.30-12.30)

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %, normaalihinta 505 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto, aamukahvitarjoilu sekä Marina Palacen erittäin runsas joululounas. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 7.12. mennessä

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

12.12.
Tapahtumaluokka: