Webinaari: Excel BI – POWERPIVOT ja POWERQUERY/KYSELYEDITORI

20.3.2020 klo 09:00 - 11:00

KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN WEBINAARINA

Käsitteletkö isoja datamääriä Excelissä? Teetkö usein samoja muokkauksia Excelissä?
Tässä koulutuksessa tutustut ketteriin Excelin työkaluihin, joiden avulla tehostat raportointia.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat oppia Excel BI -raportoinnin uusia mahdollisuuksia ja kehittyä raportoinnin automatisoinnissa.
Kurssi edellyttää Windows-ympäristön ja Excel BI työkalut. Excel BI – tuotteet kuuluvat Office 365 ProPlus-versioon.

Kouluttajana konsultti Arja Kuukkanen Powen Oy:stä.

Verkkokoulutukseen osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Arja Kuukkanen

klo 9.00

Kuinka yhdistän eri järjestelmistä ja tietokannoista tuotua dataa?

Miten laskenta toteutetaan PowerPivotissa?

Kuinka esitän PowerPivot-aineistoa Pivot-raportointityökaluilla?

Miten tuon dataa eri tietolähteistä kyselyeditoriin?

Miten automatisoin datan muokkaamisen kyselyeditorissa ja jätän turhat tiedot pois?

klo 11          Webinaari päättyy

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 180 € + alv 24 %, normaalihinta 270 € + alv 24 %.
Maksuun sisältyvät osallistuminen, materiaali ja tallennelinkki. Laskutamme maksun jälkikäteen.

HUOM!
Ilmoittaudu myös iltapäivän POWER BIwebinaariin -saat nämä kaksi koulutusta yhteishintaan 260 € + alv (kauppakamarin jäsenhinta) tai 420 € + alv (ei-jäsenhinta).

Lisätietoa koulutuksesta:
koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen webinaariin:

20.3.2020