Hallitus ja strategian toteuttaminen

15.11.2018 klo 09:00 - 16:00

Yksi hallituksen ydintehtävistä on varmistaa, että yrityksellä on selkeä strategia. Yrityksen tulokseen hallituksen vahvistama strategia vaikuttaa kuitenkin vain siltä osin, kuin se toteutuu käytännössä. Tutkimusten ja selvitysten mukaan 60 – 70 % yritysten strategioista ja muista keskeisistä suunnitelmista ei toteudu. Keskeiset syyt strategian toteutumattomuudelle ovat strategiaprosessi, strategia itse sekä tapa, jolla yrityksen johtamisjärjestelmää hyödynnetään – tai ei hyödynnetä –  strategian toteuttamisessa. Hallitus pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan olennaisesti siihen, miten strategia saadaan muuttumaan tuloksiksi.

Hallitus ja strategian toteuttaminen on HHJ-tuoteperheen uusi aktiivinen ja vuorovaikutteinen valmennustilaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, alustuksista, yksilö- ja ryhmätehtävistä sekä osallistujia aktivoivista keskusteluista.

Valmennukseen osallistuminen kirkastaa osallistujille hallituksen mahdollisuudet, roolin ja tehtävät strategian toteuttamisessa. Koulutuspäivä lisää osallistujien ymmärrystä ihmisiin vaikuttamisen merkityksestä strategian toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä ja antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta.

Kouluttajana toimii Managing Partner, HHJ PJ Ismo Salminen, Value Business Advisors Nordic Oy.

Lue myös Ismo Salmisen blogikirjoitus aiheesta.

klo 8.45-9        Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9

-Omat kokemukset strategian toteutumisesta
-Miksi strategiat eivät toteudu?
-Mitä ovat muutostahto ja muutosvastarinta?
-Strategian toteuttamisen keinot
-Toteutumista tukeva strategiaprosessi
-Strategia itse toteutumista tukevana tai estävänä tekijänä
-Johtamisjärjestelmän hyödyntäminen strategian toteuttamisessa
-Erityishuomiota vaativat asiat: Lähtökohdat, viestintä, muutostahto, esimiestyö, tavoitteet ja palkitseminen

klo 16               Tilaisuus päättyy (lounas klo 12-13, iltapäiväkahvi klo 14)

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 795 € + alv 24 %, normaalihinta 1195 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen. HUOM! Jäsenhinta edellyttää vuoden kestänyttä / kestävää kauppakamarin jäsenyyttä joko ennen koulutuksen alkamista tai koulutuksen päättymisen jälkeen.

Lisätietoja koulutuksesta:

Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: to 8.11.2018 mennessä

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tapahtumaluokka:
Ilmoittaudu: