Henkilöstön palkitsemis- ja kannustinjärjestelmät

Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on keskeinen yrityksen menestykselle.  Palkitsemis- ja sitouttamisjärjestelmien tavoitteena on kannustaa avainhenkilöt tai koko henkilöstö yrityksen strategian toteuttamiseen ja ponnistamiseen yrityksen menestyksen eteen, sekä palkita heidät strategian mukaisesta toiminnasta. Työntekijöiden toimintaa ohjaavaan, kannustavaan ja sitouttavaan palkitsemiseen on lukuisia vaihtoehtoja.

Koulutus soveltuu erityisesti kasvua tavoitteleville yrityksille ja pidempiaikaista kehitystyötä tekeville yrityksille, jotka hyötyisivät työntekijöiden sitouttamisesta ja tavoitteita tukevasta palkitsemisesta, mutta myös yrityksille, joilla on tarve sitouttaa esim. myyjänsä tai omaa myyntiä tekevät asiantuntijansa.

Asiantuntijat:

OTK, KTM Kirsi Adamsson työskentelee KPMG Oy Ab:llä veroasiantuntijana. Hänellä on hyvin laaja kokemus mm. palkitsemis- ja kannustinjärjestelyiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

OTM, KTK Johanna Fagervik työskentelee KPMG Oy Ab:llä juristina. Johanna on erikoistunut yhtiö- ja sopimusoikeuteen ja on avustanut lukuisia asiakkaita palkitsemis- ja kannustinjärjestelyissä.

klo 8.45-9        Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9

Palkitsemisjärjestelmän rakentaminen

• Suunnittelussa huomioitavat asiat

Työkalut

• Tulospalkkiojärjestelmä
  • Henkilöstöanti
  • Optio-ohjelmat
  • Kannustinosakejärjestelmä
  • Synteettiset optiot

Verotukselliset vaikutukset ja vaihtoehdot

• Työntekijän verotus ja osakesidonnaiset kannustinjärjestelmät
  • Verotettavan kannustinedun määrä ja sen syntyajankohta eri järjestelmissä
  • Työnantajavelvoitteet, verotus ja kannustinedun sivukulut

klo 12             Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja aamukahvitarjoilu. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ti 26.2.2019 mennessä

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

5.3.
Tapahtumaluokka: