HHJ® Puheenjohtaja

28.10. klo 12:15 - 29.10. klo 15:30

HHJ® Puheenjohtaja – Hallituksen puheenjohtajuus käytännössä

Pk-yrityksen hallituksen merkitys on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Valtionhallinnon ja yksityisen sektorin yksi ajankohtaisista painopistealueista on yrittäjyyden edistäminen sekä pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen.

Näin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja olemassa olevien säilymiselle. Tässä työssä on pk-yrityksen hallituksella suuri strateginen rooli ja erityisesti sen puheenjohtajalla.

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla pitää olla kyky kehittää omaa ja hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

OHJELMA  Jakso 1

—————— Keskustelu
—————— Todistusten jako

15.30             Puheenjohtajakurssi päättyy

Kurssin luennoitsijoina toimivat Antero Virtanen (puheenjohtaja) ja varatuomari Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari

Kurssin hintaan sisältyy Hallituksen puheenjohtajan opas – johda pk-yritys menestykseen (Antero Virtanen, Eero Ottila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä)

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.
Mikäli tätä koulutusta ei jostain syystä voida järjestää lähikoulutuksena, se toteutetaan verkossa.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 1550 € + alv 24 %, normaalihinta 2200 € + alv 24 %.
Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.
HUOM! Jäsenhinta edellyttää vuoden kestänyttä / kestävää jäsenyyttä kauppakamarissa joko ennen kurssin alkamista tai kurssin päättymisen jälkeen.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370
tai maria.lindbom@kauppakamari.fi