Striimi: Kirjanpidon ajankohtaisaamupäivä 26.11.2021

Kirjanpidon ajankohtaisaamupäivässä käydään läpi viimeaikaisia muutoksia ja niiden vaikutuksia kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin. Koulutus on suunnattu kirjanpitäjille sekä taloushallinnon parissa työskenteleville henkilöille. Tiiviissä aamupäivän koulutuksessa päivität tietosi ja saat neuvot muuttuvien käytäntöjen soveltamiseen omaan työhösi.

Kouluttajana toimii kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarista.

Ohjelmassa:

• Perintä, luottotappiot ja konkurssi
  • Miten korona vaikuttaa tilinpäätöksiin
  • Korotetut poistot
  • Tulevia ja suunnitteilla olevia lakimuutoksia
  • Kirjanpitolautakunnan uusimmat kannanotot

HUOM! Uusi päivä, siirtynyt syyskuulta.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus