Virtuaalinen aamukahvitilaisuus: Näin onnistun kansainvälisen työvoiman palkkaamisessa

Mitä tulee ottaa huomioon, kun yritys tekee kansainvälisen rekrytoinnin? Kansainvälinen rekrytointi ei ole enää etäinen mahdollisuus tai viimeinen vaihtoehto, vaan selkeä valinta silloin, kun yritys haluaa varmistaa kasvun edellytykset ja varmistaa organisaationsa osaamisen tason myös tulevaisuudessa.

Tilaisuudessa käsitellään rekrytoinnin käytännön askeleita: miten potentiaaliset henkilöt tavoitetaan, miten haastattelu hoidetaan, miten osaaminen varmistetaan, lupaprosessit, asettuminen Suomeen sekä oman organisaation mahdolliset muutokset henkilön integroitumiseksi osaksi suomalaisen yrityksen toimintaa.

Tilaisuudessa kokemuksia on jakamassa Valmet Automotiven HR-johtaja Tomi Salo ja käytännön askeleista kertomassa Baronan Elina Koskela.

Etätoteutus Teams-verkkotilaisuutena.

Tervetuloa!

9:00 Tilaisuuden avaus

Kansainvälisen rekrytoinnin askelmerkit, Elina Koskela, aluejohtaja, Barona Lounais-Suomi Oy