Striimi: Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB) 7.- 8.4.2021

7.4. klo 12:00 - 8.4. klo 16:00

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä uraauurtava valmennus pätevöittää osallistujat Advisory Board -osaajiksi.
 Sertifioituaksesi Hyväksytyksi Advisory Board –jäseneksi (HAB), sinun tulee osallistua kurssin lähipäiviin, verkkokurssiin sekä suorittaa lopputyö. Sertifioinnin jälkeen liityt osaksi Kauppakamarin Hyväksytty Advisory Board –jäsenalumnia.

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -sertifikaatti sekä heidät halutessaan lisätään julkiseen Advisory Board -rekisteriin. Kyseessä on täysin uusi malli Advisory Board -toiminnan laadun ja jatkuvan kehittämisen takaamiseksi. Advisory Board on yrityksille erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen liittyen ja saada ulkopuolista sparrausta.

Edellisen kurssin palautekeskiarvo oli erinomainen 4,7 asteikolla 1-5.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus