Hyvinvointia rakentamassa – asiaa taloudesta eduskuntavaaliehdokkaille ja yritysedustajille

Turun kauppakamari ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT järjestävät keskiviikkona 16.1.2019 tilaisuuden, jossa Varsinais-Suomen vaalipiirin kansanedustajaehdokkailla on mahdollisuus verkostoitua alueen yritysedustajien kanssa sekä kuulla päätöksenteon pohjaksi tietoa taloudesta. Tilaisuus on osa valtakunnallista kauppakamareiden ja TAT:n yhteiskiertuetta.

Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota ehdokkaille tietoa yritysten merkityksestä työn ja hyvinvoinnin rakentamisessa, kertoa muun muassa osaavan työvoiman ja kansainvälisen kilpailukyvyn tärkeydestä sekä ennen kaikkea tarjota ehdokkaille päätöksenteon pohjaksi tietoa taloudesta.

TILAISUUDEN OHJELMA

9.00     Kahvitarjoilu

9.30     Avaussanat

9.40     Tykkää hyvinvoinnista! – yhteiskunnallista asiaa taloudesta, yrityksistä, nuorista ja kansan arvoista, toimitusjohtaja Kari Väisänen, TAT

10.00   Osaamisen kehittäminen – tarve ja haasteet, toimitusjohtaja Mauri Kontu, Vahterus Oy

10.15    Kansainvälisen kilpailukyvyn merkitys, pankinjohtaja Teemu Alanko, Handelsbanken Turku

10.30    Keskustelua

Tilaisuutta varten tuotetaan julkaisu Tykkää hyvinvoinnista! – yhteiskunnallista asiaa taloudesta, yrityksistä, nuorista ja kansan arvoista, joka on koostettu Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen (Etla), Keskuskauppakamarin ja Taloudellisen tiedotustoimiston (TAT) ja T-Median yhteistyönä. UPM on tukenut julkaisun toteuttamista.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: