Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointia rakentamassa – asiaa taloudesta eduskuntavaaliehdokkaille ja yritysedustajille

16.1. klo 09:00 - 11:00

Turun kauppakamari ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT järjestävät keskiviikkona 16.1.2019 tilaisuuden, jossa Varsinais-Suomen vaalipiirin kansanedustajaehdokkailla on mahdollisuus verkostoitua alueen yritysedustajien kanssa sekä kuulla päätöksenteon pohjaksi tietoa taloudesta. Tilaisuus on osa valtakunnallista kauppakamareiden ja TAT:n yhteiskiertuetta.

Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota ehdokkaille tietoa yritysten merkityksestä työn ja hyvinvoinnin rakentamisessa, kertoa muun muassa osaavan työvoiman ja kansainvälisen kilpailukyvyn tärkeydestä sekä ennen kaikkea tarjota ehdokkaille päätöksenteon pohjaksi tietoa taloudesta.

TILAISUUDEN OHJELMA

9.00     Kahvitarjoilu

9.30     Avaussanat

9.40     Tykkää hyvinvoinnista! – yhteiskunnallista asiaa taloudesta, yrityksistä, nuorista ja kansan arvoista, toimitusjohtaja Kari Väisänen, TAT

10.00   Osaamisen kehittäminen – tarve ja haasteet, toimitusjohtaja Mauri Kontu, Vahterus Oy

10.15    Kansainvälisen kilpailukyvyn merkitys, pankinjohtaja Teemu Alanko, Handelsbanken Turku

10.30    Keskustelua

Tilaisuutta varten tuotetaan julkaisu Tykkää hyvinvoinnista! – yhteiskunnallista asiaa taloudesta, yrityksistä, nuorista ja kansan arvoista, joka on koostettu Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen (Etla), Keskuskauppakamarin ja Taloudellisen tiedotustoimiston (TAT) ja T-Median yhteistyönä. UPM on tukenut julkaisun toteuttamista.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
yhteyspäällikkö Miro Laaksonen,
miro.laaksonen@kauppakamari.fi,
p. 045 133 5586

Tiedot

Päivämäärä:
16.1.
Aika:
09:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy