Innovaatioista ja yhteistyöstä uutta kasvua

28.11.2018 klo 08:30 - 10:30

Mitä jo vakiintuneet yritykset voivat oppia startupmaailmasta, ja miten startupit voivat taas hyötyä parhaiten yhteistyöstä suurempien yritysten kanssa? Miten synergia syntyy?

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja PwC:n järjestämään kasvuaiheiseen aamukahvitilaisuuteen keskiviikkona 28.11. klo 8:30-10:30.

Topi Järvinen on vetänyt viimeiset viisi vuotta startup-kiihdyttämö Nestholmaa, jossa teki yli 20 kiihdyttämö- ja yrittäjyysohjelmaa esim. Nordean, Microsoftin ja Nokian kanssa. Ohjelmien yhteydessä hän on Nestholman kautta sijoittanut yli 40 startup-yritykseen. Aiemmin hän on toiminut mm. TeliaSoneralla, digitoimiston vetäjänä ja omassa startupissa.

Tilaisuudessa kuullaan muun muassa miten kasvua kiihdyttäviä yhteistyömalleja rakennetaan ja kuinka yritys voi kehittää organisaatiokulttuuriaan kasvuhakuisemmaksi. Aamukahvitilaisuudessa käydään myös läpi SLUSH-kävijän parhaat vinkit ja käytännöt.  Asiantuntijana toimii johtaja Topi Järvinen PwC:ltä.

Tilaisuuden ohjelma

8.30 Aamukahvit ja verkostoitumista

9:00 Tervetulosanat
aluejohtaja Kalle Laaksonen, PwC