Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Innovaatioista ja yhteistyöstä uutta kasvua

28.11.2018 klo 08:30 - 10:30

Mitä jo vakiintuneet yritykset voivat oppia startupmaailmasta, ja miten startupit voivat taas hyötyä parhaiten yhteistyöstä suurempien yritysten kanssa? Miten synergia syntyy?

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja PwC:n järjestämään kasvuaiheiseen aamukahvitilaisuuteen keskiviikkona 28.11. klo 8:30-10:30.

Topi Järvinen on vetänyt viimeiset viisi vuotta startup-kiihdyttämö Nestholmaa, jossa teki yli 20 kiihdyttämö- ja yrittäjyysohjelmaa esim. Nordean, Microsoftin ja Nokian kanssa. Ohjelmien yhteydessä hän on Nestholman kautta sijoittanut yli 40 startup-yritykseen. Aiemmin hän on toiminut mm. TeliaSoneralla, digitoimiston vetäjänä ja omassa startupissa.

Tilaisuudessa kuullaan muun muassa miten kasvua kiihdyttäviä yhteistyömalleja rakennetaan ja kuinka yritys voi kehittää organisaatiokulttuuriaan kasvuhakuisemmaksi. Aamukahvitilaisuudessa käydään myös läpi SLUSH-kävijän parhaat vinkit ja käytännöt.  Asiantuntijana toimii johtaja Topi Järvinen PwC:ltä.

Tilaisuuden ohjelma

8.30 Aamukahvit ja verkostoitumista

9:00 Tervetulosanat
aluejohtaja Kalle Laaksonen, PwC

Innovaatioista ja yhteistyöstä uutta kasvua

– Omalle yritykselle sopivan innovaatiomallin löytäminen
– Yhteistyömallien rakentaminen innovaatiotoiminnan kiihdyttämiseksi
– Kasvuhakuinen organisaatiokulttuuri
– SLUSH-kävijän pikaopas

johtaja Topi Järvinen PwC

10:30 Tilaisuus päättyy

Tiedot

Päivämäärä:
28.11.2018
Aika:
08:30 - 10:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy