Jäsenaamukahvit: Idiootteja ympärilläsi? Hyödynnä DISC-henkilöanalyysiä liiketoiminnassasi

Valmentajana tilaisuudessa toimii Industria Oy:n Extended DISC® -asiantuntija Jari Valtonen.

Tervetuloa Turun kauppakamarin jäsenaamukahvitilaisuuteen tiistaina 12.2. klo 8:30-9:30.

Aamukahvitilaisuudessa tutustumme henkilöanalyyseihin ja niiden hyödyntämiseen.

• Mitä tarkoittavat eri käyttäytymistyylit (D, I, S ja C) ja miten se näkyy meissä?
  • Esimerkkejä Extended DISC® -analyysin käyttökohteista liiketoiminnassa

Aiheesta pääset oppimaan lisää myös tiistaina 2.4. järjestettävässä koulutuksessa:

Idiootteja ympärilläsi? – Hyödynnä DISC-henkilöanalyysiä toiminnassasi

12.2.