Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenaamukahvit: Innostuva työyhteisö ja optimaalinen motivaatio

18.9.2019 klo 08:30 - 10:00

Tervetuloa Educo Valmennustalo Oy:n isännöimään aamukahvitilaisuuteen keskiviikkona 18.9. oppimaan, miten voit auttaa ihmisiä innostumaan työstään ja sitoutumaan siihen.

Opi tekemään  työpaikka, jossa ihmiset kukoistavat optimaalisen motivaation ansiosta.

Jos työntekijäsi eivät innostu työstään eivätkä sitoudu siihen, organisaatiollesi aiheutuu valtavia kustannuksia joka hetki. Silti sitoutumisen kehittämisestä ja mittaamisesta vastaavat tietävät vain harvoin, miksi työntekijät eivät sitoudu.

Työntekijä sitoutuu ja innostuu, kun hänen motivaationsa on optimaalista. Kyse on motivaation laadusta, ei sen puutteesta. Optimaalisesti motivoituneet työntekijät ovat työssään:

  • 3 x kertaa tyytyväisempiä
  • 3 x luovempia
  • 10 x sitoutuneempia
  • 31% tuottavampia

Motivaatio on taito, jota voi opettaa ja oppia, kehittää ja käyttää. Optimaalinen motivaatio on malli, jonka avulla autat työntekijääsi tunnistamaan hänen motivaationsa laadun ja vaihtamaan sen huonosta hyvään. Malli perustuu itseohjautuvuusteoriaan ja uusimpaan motivaatiotutkimukseen. Tämä muuttaa käsityksesi motivaatiosta.

Optimaalisen motivaation menetelmät, motivaatiospektri ja sen kuusi motivaatiotilaa perustuvat Ken Blanchard -yhtiöiden kehittämään Optiomaalinen motivaatio -valmennukseen. Ken Blanchard -yhtiöt on valittu vuosikausia maailman parhaimpien johtamisvalmennusalan yritysten joukkoon.

Educo Valmennustalo on erikoistunut parantamaan työyhteisöjen tuloksellisuutta kehittämällä organisaatioiden toimintaa ja henkilöstö ajattelua, asennetta ja osaamista. Tilaisuudessa ovat mukana Educon valmentajat Risto Ahonen, Sirke Lohtaja-Ahonen ja Janne Annunen.

Tiedot

Päivämäärä:
18.9.2019
Aika:
08:30 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Auriga Business Center
Juhana herttuan puistokatu 21
Turku, 20100
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy