Jäsenaamukahvit: Isäntänä finanssivaliokunta

Tervetuloa Turun kauppakamarin finanssivaliokunnan järjestämille jäsenaamukahveille. Finanssivaliokunta on kauppakamarin uusin valiokunta ja se on aloittanut toimintansa vuoden 2016 alussa tilintarkastusvaliokunnan toiminnan lakattua. Valiokunnan tehtävänä on toimia alueen talouspäättäjien verkostona ja nostaa esille yritysten talouden kannalta tärkeitä asioita.

Finanssivaliokunta haluaa herätellä kauppakamarin jäsenet juhlavuoden teemalla ”100  vuotta tulevaisuutta” ajattelemaan talousalueen tulevaisuuden mahdollisuuksia mielenkiintoisella tavalla.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus
kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Arve

Finanssivaliokunnan toiminta ja vaikutusmahdollisuudet
finanssivaliokunnan puheenjohtaja  Päivi Sandell

Yrittäjyyden polku – tahto ja usko lisättynä mahdollistajilla tekee tulevaisuuden
haastattelussa hallituksen puheenjohtaja Heikki Salmela, Burger-In Oy

Turun ja talouden mahdollisuudet ja mahdottomuudet – lyhyt johdatus sopimattomaan tulevaisuusajatteluun,
professori Alf Rehn, Åbo Akademi

Tarkemmat tiedot