Jäsenaamukahvit: Isäntänä kauppavaliokunta

25.4 klo 08:30 - 10:00

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa kaupan toimialasta kauppavaliokunnan järjestämille jäsenaamukahveille Kauppakeskus Hansakortteliin.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus, kauppavaliokunnan toiminta ja vaikutusmahdollisuudet,
kauppavaliokunnan puheenjohtaja, toimitusjohtaja Paula Palmroth, Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Digitalisaation ja kuluttajien ostokäyttäytymisen muutosten vaikutukset kauppaan ja miten kauppa vastaa haasteisiin
kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen, Kauppakeskus Hansakortteli
professori Heli Marjanen, Turun yliopiston Kauppakorkeakoulu

Turun kaupunkikeskustan visio rakentuu – missä mennään
visiotyöryhmän jäsen Mari Hantula, tavaratalon johtaja, Stockmann Oyj

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä >>

Ravintola Tres sijaitsee Hansakorttelissa entisissä Hesburgerin tiloissa. Sisäänkäynti 3. kerrokseen Antintalon kautta. Katso kartta tästä.

Tarkemmat tiedot

25.4