Jäsenaamukahvit: Isäntänä Koulutus- ja työvoimavaliokunta

Valiokuntien toimintaa tutuksi tekevät aamukahvit jatkuvat, ja nyt vuorossa on Koulutus- ja työvoimavaliokunta. Tervetuloa kuulemaan henkilöstötutkimuksen uusimmista tuulista sekä keskustelemaan aiheesta ja osaamisen kehittämisestä yleisemminkin!

Aamukahvi tarjolla klo 8:15 alkaen

Tervetuloa valiokunnan puolesta puheenjohtaja Merja Jalava

Tiedätkö vai arvaatko? – Henkilöstötutkimusten uusimmat tuulet, hallituksen puheenjohtaja Jukka Pohjola, Corporate Spirit Oy

Keskustelua ja kokemuksia, fasilitaattorina asiakkuusvastaava Sinikka Leino Turun ammattikorkeakoulusta