Jäsenaamukahvit: Isäntänä lakivaliokunta

21.3 klo 08:30 - 10:00

Tervetuloa Turun kauppakamarin lakivaliokunnan järjestämille jäsenaamukahveille kuulemaan sovittelusta yritysten välisten riitojen ratkaisukeinona sekä verkostoitumaan kauppakamarin uudistettuihin toimitiloihin.
Ohjelma:
Tilaisuuden avaus,
toimitusjohtaja Minna Arve, Turun kauppakamari
Lakivaliokunnan ja välityslautakunnan toiminta,
lakivaliokunnan puheenjohtaja, OTT Raimo Immonen
Sovittelu riidanratkaisukeinona ja Keskuskauppakamarin sovittelusääntöjen mukainen sovittelu
Heidi Merikalla-Teir, Johtaja (riidanratkaisupalvelut), Keskuskauppakamari
Asianajaja yrityksen avustajana sovittelumenettelyssä sekä Asianajajaliiton sovittelumenettely,
Jarkko Ruohola, Asianajotoimisto Lukander, Ruohola HTO Oy, Suomen Asianajajaliiton puheenjohtaja
Riitojen sovittelu tuomioistuimessa,
hovioikeudenlaamanni Asko Nurmi, Turun hovioikeus