Jäsenaamukahvit: Psykologinen turvallisuus organisaation menestyksen vauhdittajana

Miten mahdollistetaan aito yhteistyö ja diversiteettiä hyödyntävä organisaatiokulttuuri? Millaista toimintaa tarvitaan, jotta voimme saada parhaiden osaajien potentiaalin käyttöön? Miten edistämme yhteistyötä ja vältämme siiloutumista? Miten ennakkoluulot ja tulkinnat vaikuttavat työssä menestymiseen?

Lämpimästi tervetuloa Turun kauppakamarin ja HRS Advisors Oy:n järjestestämään aamukahvitilaisuuteen keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia käytännöistä, jotka siivittävät yhteistyötä organisaatiossa.

Yhteistyössä HRS Advisors Oy

HRS Advisorsin palveluita ovat rekrytointi, psykologiset henkilöarvioinnit, johtamisen ja henkilöstön kehittäminen sekä muutostilanteiden hallinta. Toimialueena on koko Suomi ja yritys kuuluu kansainväliseen Praxi Alliance -verkostoon.

31.3.
Tapahtumaluokka: