Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Jäsenaamukahvit: Psykologinen turvallisuus organisaation menestyksen vauhdittajana

31.3. klo 08:30 - 10:00

Miten mahdollistetaan aito yhteistyö ja diversiteettiä hyödyntävä organisaatiokulttuuri? Millaista toimintaa tarvitaan, jotta voimme saada parhaiden osaajien potentiaalin käyttöön? Miten edistämme yhteistyötä ja vältämme siiloutumista? Miten ennakkoluulot ja tulkinnat vaikuttavat työssä menestymiseen?

Lämpimästi tervetuloa Turun kauppakamarin ja HRS Advisors Oy:n järjestestämään aamukahvitilaisuuteen keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia käytännöistä, jotka siivittävät yhteistyötä organisaatiossa.

 

Yhteistyössä HRS Advisors Oy

HRS Advisorsin palveluita ovat rekrytointi, psykologiset henkilöarvioinnit, johtamisen ja henkilöstön kehittäminen sekä muutostilanteiden hallinta. Toimialueena on koko Suomi ja yritys kuuluu kansainväliseen Praxi Alliance -verkostoon.

Tiedot

Päivämäärä:
31.3.
Aika:
08:30 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

SparkUp
Tykistökatu 4 B
Turku,
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy