Jäsenaamukahvit: Työnhakijat ensin!

Työnhakijat ensin! Tule kuulemaan ratkaisuja osaavan työvoiman löytämiseksi. Tilaisuuden isäntänä on Staffpoint Turku.

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja Staffpoint Turun yhteistyössä järjestämään jäsenaamukahvitilaisuuteen tiistaina 1.10 klo 8.30-10:00.

Kilpailu osaavasta työvoimasta on kova. Anu Ahokas, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja, taustoittaa tilannetta ja tarjoaa ratkaisuja osaavan työvoiman löytämiseksi. StaffPoint-konserni kuuluu Suomen suurimpiin työnantajiin ja on myös yksi eturivin henkilöstöpalveluyrityksistä Suomessa.

1.10.
Tapahtumaluokka: