Jäsenaamukahvit – yhteistyössä SMT & Finnair

17.10.2017 klo 08:00 - 10:00

Jokainen meistä kärvistelee tässä vaiheessa budjetin teon parissa ja miettii mistä kasvua tehdään. Saat uusia ajatuksia työhösi Kasvufoorumista, joka on tarkoitettu päättäjille. Tapahtumassa on sparraajina kaksi kovaa tulosta tekevää ja vahvaa muutosjohtajaa: Kirsi Paakkari, toimitusjohtaja, SMT sekä Johanna Jäkälä, CMO and VP Brand, Marketing & Customer Loyalty, Finnair.

Kirsi Paakkari on rakentanut kolmessa vuodessa innostavan ja energisen voittajakulttuurin, joka näkyy SMT:n henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydessä sekä myös tuloksessa. SMT käänsi kahdessa vuodessa miljoonatappion 19 % ebitiksi henkilöstöohjelmalla ja kasvu jatkuu. SMT on valittu toisena vuotena peräkkäin toimialansa parhaana Kauppalehden Menestyjä-yrityksesi. Puheenvuorossaan Kirsi pohtii jarruttaako kriisin puute uuden synnyttämistä ja kasvua? Onko pakko paras motivaattori?

Johanna Jäkälä on ollut uudistamassa Finnairin menestyksellistä strategiaa. Miten pieni suomalainen taistelee kasvusta kansainvälisillä markkinoilla? Kun ei ole muskeleita, on oltava fiksumpi kuin kilpailijat.

Kasvufoorumissa pääset vaihtamaan ajatuksia muiden yritysjohtajien kanssa kasvusta, tämän päivän haasteista ja kokemuksista, onnistumisista ja epäonnistumisista. Tiukoissa tilanteissa toimitusjohtaja on päätöksentekijänä usein kuitenkin melko yksin.

Ilmoittaudu viimeistään 10.10. Paikkoja on rajoitetusti.

Tarkemmat tiedot

17.10.2017