Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenaamukahvit – yhteistyössä SMT & Finnair

17.10.2017 klo 08:00 - 10:00

Jokainen meistä kärvistelee tässä vaiheessa budjetin teon parissa ja miettii mistä kasvua tehdään. Saat uusia ajatuksia työhösi Kasvufoorumista, joka on tarkoitettu päättäjille. Tapahtumassa on sparraajina kaksi kovaa tulosta tekevää ja vahvaa muutosjohtajaa: Kirsi Paakkari, toimitusjohtaja, SMT sekä Johanna Jäkälä, CMO and VP Brand, Marketing & Customer Loyalty, Finnair.


Kirsi Paakkari on rakentanut kolmessa vuodessa innostavan ja energisen voittajakulttuurin, joka näkyy SMT:n henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydessä sekä myös tuloksessa. SMT käänsi kahdessa vuodessa miljoonatappion 19 % ebitiksi henkilöstöohjelmalla ja kasvu jatkuu. SMT on valittu toisena vuotena peräkkäin toimialansa parhaana Kauppalehden Menestyjä-yrityksesi. Puheenvuorossaan Kirsi pohtii jarruttaako kriisin puute uuden synnyttämistä ja kasvua? Onko pakko paras motivaattori?

Johanna Jäkälä on ollut uudistamassa Finnairin menestyksellistä strategiaa. Miten pieni suomalainen taistelee kasvusta kansainvälisillä markkinoilla? Kun ei ole muskeleita, on oltava fiksumpi kuin kilpailijat.

Kasvufoorumissa pääset vaihtamaan ajatuksia muiden yritysjohtajien kanssa kasvusta, tämän päivän haasteista ja kokemuksista, onnistumisista ja epäonnistumisista. Tiukoissa tilanteissa toimitusjohtaja on päätöksentekijänä usein kuitenkin melko yksin.

Ilmoittaudu viimeistään 10.10. Paikkoja on rajoitetusti.

Tiedot

Päivämäärä:
17.10.2017
Aika:
08:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Aboa Vetus & Ars Nova
Itäinen rantakatu 4-6
Turku,
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy