Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenaamukahvit: Yritysjohdon korvausvastuu – isäntänä Accountor ja LähiTapiola

23.1. klo 08:30 - 10:00

Tervetuloa Accountorin ja LähiTapiolan isännöimille aamukahveille! Tilaisuuden aiheena on yritysjohdon korvausvastuu. Osakeyhtiön hallitus ja toimitusjohtaja ovat henkilökohtaisesti vastuussa aiheuttamistaan vahingoista yhtiötä, osakkeenomistajia ja velkojia kohtaan.

Tilaisuudessa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä:

– Millaisissa tilanteissa johto voi joutua korvausvastuuseen?
– Miten johdon tulee toimia vastuuriskien ennaltaehkäisemiseksi?
– Miten riskeihin voi varautua johdon vastuuvakuutuksella?

Puhujana tilaisuudessa ovat yrityslakimies Anton Meriluoto Accountorilta ja riskipäällikkö Mikko Suominen LähiTapiolasta.

Ohjelma

klo 8:30 Aamukahvit

klo 9:00 Yritysjohdon korvausvastuu, Yrityslakimies Anton Meriluoto, Accountor

klo 9:30 Johdon vastuuvakuuttaminen, Riskipäällikkö Mikko Suominen, LähiTapiola

Puhujat

Anton Meriluoto, yrityslakimies, Accountor                                                  

Anton Meriluoto toimii yrityslakimiehenä ja tiimiesimiehenä Accountorin laki- ja veropalveluissa. Anton on erikoistunut asiakkaiden yhtiöoikeudellisiin toimeksiantoihin, ja on toiminut aiemmin myös in-house -lakimiehenä.

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallinnon palvelujen tarjoaja. Accountorin palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi lakipalvelut sekä vero- ja talouskonsultointipalvelut.

Mikko Suominen, riskipäällikkö, LähiTapiola 

Mikko Suominen toimii riskipäällikkönä LähiTapiola Varsinais-Suomen yritys- ja maatilaliiketoiminnossa. Mikko vastaa LähiTapiolan strategian mukaisesta asiakas- ja riskinvalinnasta uusasiakashankinnassa sekä kannattavuudesta ja vahingontorjuntatyöstä. Työtehtäviin kuuluu myös asiantuntijatuen antaminen sekä ryhmän sisäisesti, että myös asiakkaille.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100 %:sesti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. LähiTapiola Varsinais-Suomi on Turun talousalueella toimiva alueen markkinajohtaja ja aktiivinen osa paikallista elinkeinoelämää. LähiTapiolan noin 130 vakuutus- ja finanssialan ammattilaista palvelee 90.000 alueemme asiakasta tiiviin 12 konttorin palveluverkoston avulla.

 

Tiedot

Päivämäärä:
23.1.
Aika:
08:30 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

LähiTapiola Varsinais-Suomi
Yliopistonkatu 14 a
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy