Jäsenaamukahvit: Yritysjohdon korvausvastuu – isäntänä Accountor ja LähiTapiola

Tervetuloa Accountorin ja LähiTapiolan isännöimille aamukahveille! Tilaisuuden aiheena on yritysjohdon korvausvastuu. Osakeyhtiön hallitus ja toimitusjohtaja ovat henkilökohtaisesti vastuussa aiheuttamistaan vahingoista yhtiötä, osakkeenomistajia ja velkojia kohtaan.

Tilaisuudessa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä:

– Millaisissa tilanteissa johto voi joutua korvausvastuuseen?
– Miten johdon tulee toimia vastuuriskien ennaltaehkäisemiseksi?
– Miten riskeihin voi varautua johdon vastuuvakuutuksella?

Puhujana tilaisuudessa ovat yrityslakimies Anton Meriluoto Accountorilta ja riskipäällikkö Mikko Suominen LähiTapiolasta.

klo 8:30 Aamukahvit

klo 9:00 Yritysjohdon korvausvastuu, Yrityslakimies Anton Meriluoto, Accountor

klo 9:30 Johdon vastuuvakuuttaminen, Riskipäällikkö Mikko Suominen, LähiTapiola

Puhujat

Anton Meriluoto, yrityslakimies, Accountor

Anton Meriluoto toimii yrityslakimiehenä ja tiimiesimiehenä Accountorin laki- ja veropalveluissa. Anton on erikoistunut asiakkaiden yhtiöoikeudellisiin toimeksiantoihin, ja on toiminut aiemmin myös in-house -lakimiehenä.

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallinnon palvelujen tarjoaja. Accountorin palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi lakipalvelut sekä vero- ja talouskonsultointipalvelut.

Mikko Suominen, riskipäällikkö, LähiTapiola

Mikko Suominen toimii riskipäällikkönä LähiTapiola Varsinais-Suomen yritys- ja maatilaliiketoiminnossa. Mikko vastaa LähiTapiolan strategian mukaisesta asiakas- ja riskinvalinnasta uusasiakashankinnassa sekä kannattavuudesta ja vahingontorjuntatyöstä. Työtehtäviin kuuluu myös asiantuntijatuen antaminen sekä ryhmän sisäisesti, että myös asiakkaille.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100 %:sesti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. LähiTapiola Varsinais-Suomi on Turun talousalueella toimiva alueen markkinajohtaja ja aktiivinen osa paikallista elinkeinoelämää. LähiTapiolan noin 130 vakuutus- ja finanssialan ammattilaista palvelee 90.000 alueemme asiakasta tiiviin 12 konttorin palveluverkoston avulla.

23.1.
Tapahtumaluokka: