Jäsentilaisuus Loimaalla

Tule verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisinfoa Loimaan kauppakamariosaston jäsentilaisuuteen!

Jäsentilaisuus 14.2. klo 8-9 Novida, Turuntie 31, 32200 Loimaa, 3 kerros. neuvotteluhuone.

Novidan apulaisrehtori Jouko Tevasaari ja koulutuspäällikkö Timo Kulmala lähestyvät ammatillisen koulutuksen uudistusten vaikutuksia työelämälähtöisesti. Jäsentilaisuudessa kuulet tietoiskun siitä, miten muutokset vaikuttavat työelämäyhteistyöhön ja opiskelijoihin.

Lisätietoja: Niina Nurmi
Osastoasiamies, Loimaan kauppakamariosasto