Johtajaklubi – Sinun luottamusverkostosi

18.4. klo 14:00 - 19.4. klo 05:59

Johtajan työ on usein yksinäistä, ja loppupeleissä kannat vastuun yksin. Työ ja stressi seuraavat perässä kotiin ja käytät vapaa-aikasi ratkaisujen pohtimiseen. Kuulostaako tutulta? Ehkä nyt olisi oikea aika kokeilla verkoston voimaa ja keventää taakkaa harteillasi.

Johtajaklubi on eri alojen yritysten johtajille tarkoitettu luottamusverkosto. Luottamuksellisissa klubitapaamisissa käsittelemme ammattifasilitaattorin johdolla klubilaisille tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita ja jaamme näkemyksiä, parhaita käytäntöjä ja osaamista. Tapaamisista saat uusia näkökulmia ja inspiraatiota johtamistyöhösi.

Johtajaklubin vuosimaksu sisältää:

• viisi klubitapaamista
  • The Grand Kick-Off -avajaistilaisuus 12.4.2018
  • keskusteluja ohjaavan ammattifasilitaattorin
  • vapaavalintaisen koulutuspäivän (arvo noin 340 €)

Jaksot:

• ke 18.4. klo 14-17           Muutoksen läpiviennin onnistuminen – muutoksen johtamisen toimintatestatut menetelmät
    ——————————-(Tero J. Kauppinen)
  • to 24.5. klo 14-17           Liiketoiminnan kehittäminen ja käytännön digitalisaatio
        —————————-(Marko Parkkinen)
  • ti 11.9. klo 14-17             Johtaminen 3.0-ympäristössä – johtamisen uudet vaateet ja miten niihin kannattaa vastata
    ——————————-(Tero J. Kauppinen)
  • to 8.11. klo 14-17            Tämän päivän markkinointi ja myynti
    ——————————-(Marko Parkkinen)
  • to 7.2. 2019 klo 14-17  Mitä suomalaiset voisivat omaksua Wall Streetillä parhaita tuloksia tehneiltä johtajilta?
    —————————- – Käyttötestattujen ideoiden arviointia   (Tero J. Kauppinen)

Marko Parkkinen auttaa ihmisiä hyödyntämään liiketoimintansa uusia mahdollisuuksia. Marko on ollut perustamassa yli 2o yritystä ja toiminut lähes 20
yrityksen ja yhteisön hallituksessa. Lisäksi hän on auttanut yli sataa yritystä liiketoiminnassaan. Marko on kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

”Uuden synnyttäminen on omistajille välttämätöntä ja tänä päivänä yksi johtajan kolmesta tärkeimmästä tehtävästä. Tule mukaan tekemään uutta yhdessä.”
– Marko Parkkinen –

Tero J. Kauppinen on valmentaja, kansainvälinen johdon konsultti ja johtamisen kehittäjä. Hän johtaa perustamaansa konsulttiyhtiötä VIA Groupia, joka on toiminut Suomen markkinoilla yli 30 vuotta. Hän toimii myös johdon koulutukseen erikoistuneen Leadership Academyn rehtorina. Tero J. Kauppinen on kouluttanut yli 200.000 esimiestä ja johtajaa.

”Johtajaklubin fasilitaattorina räätälöin aiheet ja niiden käsittelyprosessin osallistujien tarpeisiin ja tuon keskusteluun omat näkemykseni johtamisesta.”
– Tero J. Kauppinen –

Johtajaklubin säännöt ja maksuehdot

Johtajaklubin vuosimaksu on Turun kauppakamarin jäsenille 1490 € +alv/12 kk (norm 1890 € + alv). Maksu laskutetaan kahdessa erässä. Klubijäsenyys on kestotilaus, joka jatkuu 12 kuukauden jakoissa. Klubilainen voi katkaista jäsenyytensä kirjallisesti viimeistään 30 vuorokautta ennen seuraavan klubikauden alkamista. Kauppakamarilla on oikeus kertoa osallistujien ja yritysten nimet mahdollisille osallistujille sekä klubiin jo ilmoittautuneille. Johtajaklubin jäsenyys on henkilökohtainen. Klubilaisten kesken käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

The Grand Kick-Off

Tervetuloa kauppakamarin klubien avajaistilaisuuteen! The Grand Kick-Off -tapahtuma järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä. Tilaisuudessa nautitaan buffet-lounas ja kuullaan Susijengin valmentajan Henrik Dettmanin puheenvuoron ihmisistä strategian keskiössä. Päivää luotsaa Kulmia Group Oy:n valmennusjohtaja Tapani Pöllänen, jonka herkeämätön pelisilmä takaa innostavan tunnelman. Tilaisuus tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua klubiverkoston jäseniin pääkaupunkiseudulla.

Lataa tästä Johtajaklubi-esite

Tarkemmat tiedot