Kaakkois-Aasian Suomen suurlähettiläät tavattavissa

Tervetuloa tapaamaan Kaakkois-Aasian Suomen suurlähettiläitä (mm. Thaimaan, Singaporen ja Indonesian sekä Myanmarin lähettiläät) 20.8. klo 13 alkaen.
Tilaisuus järjestetään Joki Vierailu- ja innovaatiokeskuksessa, Lemminkäisenkatu 12 B, 20520 Turku.

Kuulet heiltä uusimmista mahdollisuuksista, joita nämä maat tarjoavat suomalaisille yrityksille. Kuulet myös yritysten kokemuksia ko markkinoista ja miten he ovat niille menneet. Info pidetään suomeksi.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus myös verkostoitua tilaisuuteen osallistuvien ja tilaisuuden asiantuntijoiden kanssa. Voit myös varata ajan kahdenkeskisiin keskusteluihin alla mainittujen maiden suurlähettiläiden kanssa joko etukäteen tai paikan päällä.

13.30   ASEAN +Australia+India overview 10 min
Juha Miikkulainen, Head of India APAC Region, Business Finland

Lyhyt pitch suurlähettiläiltä 5 min/maa

Australia: Lars Backström, Ambassador