Kaupan Aika 100 -juhlaseminaari

29.9.2017 klo 12:30 - 15:30

Tervetuloa kaupan huippuseminaariin, jossa pureudutaan kaupan ajankohtaisiin ilmiöihin.  Pitääkö kivijalkakauppa pintansa digitalisaation myllerryksessä? Rajat ovat auki verkkokaupan myötä, miten kauppa vastaa kansainvälistymishaasteisiin? Millaista on Turun alueen kuluttajien ostokäyttäytyminen tänään ja huomenna?  Kuulemme tuoreeltaan Turun kauppakorkeakoulun keväällä toteuttaman kyselytutkimuksen tuloksia ja visioimme niiden pohjalta alueen kaupallista kehitystä. Kaupan toimiala tarjoaa myös alustan uusille digitaalisille palveluille. Kuulemme kahden alueemme yrityksen kehittämän innovaation tarinan.

Klo 12.30 kahvitarjoilu ja pieni makea

Klo 13.00 Tilaisuuden avaus, toimitusjohtaja, Paula Palmroth, Kauppavaliokunnan puheenjohtaja

13.05 Miten menestyä kaupan muutoksessa?
toimitusjohtaja Antti Tiitola, Motonet Oy

13.45 Kaupan rooli kuluttajan arjessa – mikä muuttuu ja miksi?
professori Heli Marjanen, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu

14.15 Brändäys, markkinointi ja asiakaspalvelu menestyksen takana, case Musti ja Mirri
Markkinointijohtaja Henri Mäkinen, Musti ja Mirri Oy

14.45 Kolme tapaa parantaa kaupan tulosta sisätilapaikannuksen avulla
markkinointijohtaja Emma Peltonen, Noccela Oy

15.05 Kävijäanalytiikalla maksimaaliseen asiakaskokemukseen
toimitusjohtaja Lauri Ruohonen, Visit Intelligence Oy

Keskustelua

Tilaisuus päättyy 15.30

Puhujat

Antti Tiitola on Motonet Oy:n, Varaosamaailma Oy:n ja Broman Logistics Oy:n toimitusjohtaja ja Broman Group Oy:n hallituksen jäsen. Motonet Oy on suomalainen, alunperin turkulainen y perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 1990. Nykyisin yritys palvelee kattavalla tavaratalojen verkostolla ja verkkokaupalla koko Suomen.

Heli Marjanen on kuluttajakäyttäytymiseen ja liikepaikkasuunnitteluun erikoistunut talousmaantieteen professori Turun kauppakorkeakoulusta.

Emma Peltonen toimii Noccela Oy:n markkinointijohtajana. Noccela Oy on turkulainen myymälävarkauksien estämiseen tarkoitettua teknologiaa kehittävä start up-yritys.

Henri Mäkinen on Musti ja Mirri Oy:n markkinointijohtaja. Musti ja Mirri Oy on vuonna 1988 perustettu lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Liikkeitä Suomessa yli sata. Yritys on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju.

Lauri Ruohonen on paraislaisen Visit intelligence Oy:n toimitusjohtaja. Yritys on erikoistunut liiketilojen ja kauppakeskusten kävijäanalytiikkaan.

Tarkemmat tiedot

29.9.2017