Kaupan Aika 2019

Turun kauppakamarin kauppavaliokunta järjestää joka toinen vuosi Kaupan Aika -huippuseminaariin, jossa pureudutaan kaupan alan ajankohtaisiin ilmiöihin.

Tervetuloa Turun kauppakamarin järjestämään Kaupan Aika -seminaariin Turun Messukeskukseen 23.10.2019. Tilaisuuden puhujat pureutuvat kaupan alan ajankohtaisiin ilmiöihin vastuullisuuden näkökulmasta.

K-ryhmän autokaupan toimialajohtaja Johan Friman puhuu liikkumisen tulevaisuudesta. Dagsmark Petfoodin perustaja ja toimitusjohtaja Laura Strömberg kertoo oman yrityksensä tarinan sekä siitä, miten vastuullisuus on viime aikoina kasvattanut rooliaan myös lemmikkiruokabisneksessä. Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi luo katsauksen vastuullisuuteeman noususta kaupan ja Kaupan liiton agendalle.

Tilaisuuden lopuksi Turun kauppakamarin kauppavaliokunta jakaa Vuoden kaupanteko -palkinnon varsinaissuomalaiselle yritykselle, henkilölle tai muulle toimijalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut toiminnassaan huomioon vastuullisuuden.

Tilaisuuden ohjelma

Klo 13:00 Kahvi

Klo 13:30 Tilaisuuden avaus
Kauppavaliokunnan puheenjohtaja, Olli Setänen