Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kauppakamari 100 vuotta -juhlaristeily

21.7.2017 klo 14:00 - 16:00

Turun alueen odotetuimpaan tapahtumaan arvioidaan osallistuvan yhteensä 500 000 kävijää. Heinäkuussa 2017 järjestettävä tapahtuma on tällä kävijämäärällä Suomen 100-vuotisjuhlavuoden suurin yleisötapahtuma. Höyrylaiva s/s Ukkopekka on tapahtumassa mukana paikallisena kumppanina.

Kauppakamarin juhlaristeily Höyrylaiva s/s Ukkopekalla tarjoaa aitiopaikat The Tall Ships Races -tapahtumaan, eikä seurueenne joudu jonottamaan tungonksessa. Suuriin purjealuksiin tutustutaan joelta käsin, nostalgisen höyrylaivan kyydistä. Matkalla on mahdollista nauttia huippukokin, Antti Vahteran, Höyrylaivamenusta purjelaivakauden perinteitä noudattaen ja kuohuvasta juomasta. Tervetuloa mukaan, tätä harvinaista vip-ohjelmaa ei moni pääse kokemaan.

VIP-Risteily Aurajokea pitkin hitaasti lipuen, suuriin purjelaivoihin tutustuen. Reitti vie Turun linnan sivuttaen, Ruissalon luontosaaren ohitse Airiston kimmeltäville aalloille ja takaisin alempaan höyrylaivasatamaan Aurajoen perinnemaisemaan.

RISTEILYN KESTO: 2 h.

SISÄLTÄÄ: Kuohuviiniä tervetuliaisiksi. Kolmen ruokalajin Höyrylaivamenu, purjelaivakauden perinteitä noudattaen, tunnetun keittiömestarin Antti Vahteran loihtimana. Höyrylaivan haitarimestari säestää VIP-risteilyä merimieshenkisellä musiikilla.

HINTA KAUPPAKAMARIN JÄSENILLE: 118 €/hlö (sis. alv.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.7.2017
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Höyrylaiva Ukkopekka

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy