Kauppakamarilounas: Kouluttaudu kiertotalouden asiantuntijaksi – isäntänä Remeo

Haluatko sinä olla asiantuntija ja omalla osaamisellasi erottua kiertotalouden maailmassa? Miten hankit säästöjä, tehokkuutta ja teet ympäristötekoja koko tuotteesi elinkaaren aikana?

Tervetuloa kauppakamarilounaalle 27.8. – Kouluttaudu kiertotalouden asiantuntijaksi

Tervetuloa Remeon isännöimään lounastilaisuuteen Ruissalon tapahtumatelakalle, jossa kuulemme ajankohtaisesta ja mielenkiintoisesta aiheesta, miten kiertotalouden myötä voimme tehostaa kestävää kasvua. Tilaisuudessa pääsemme tutustumaan historialliseen Turun veneveistämön miljööseen, jonka jälkeen lounastamme vanhassa Westin -veistämösalissa. Tilaisuuden puhujina toimivat Sitran johtava asiantuntija Jyri Arponen ja Remeon yksikönpäällikkö Timo Räsänen. Tilaisuus on suunnattu erityisesti teollisuusalan yrityksille.

Tilaisuuden ohjelma

11.30 Kierros telakkamiljöössä (paikalla kannattaa olla mielellään jo klo 11.20)

12.00 Ruokailu

13.00 Remeon puheenvuoro, jonka jälkeen vieraileva puhuja Jyri Arponen, Sitra

14.00 Kahvi

Tilaisuudessa puhujana:

Jyri Arponen, Senior Lead , Business Development, Sitra

Over twenty years of experience in business development, marketing and financing as well as accelerating companies growth and internationalization. Deep knowledge on sustainable businesses, internationalization and innovation networks. Recent years he’s been working with different industries and organizations to identify potentials and benefits to sustainable growth and improve the performance of companies through digitalization and customer driven business models. Now he is working as a Senior Lead in Finnish Innovation Fund Sitra directing a circular business program with technology industries to help industries and companies to turn inefficiencies in current linear value chains into business value with circular business models.

Prior to joining Sitra 2009 as a Business Director he held the position of CEO in a marketing and advertising agency for eight years and was a member of the board in a global network of advertising agencies working with brand and marketing communication strategies. He have held various positions in the Ministry of Trade and Industry and in European Networks focusing working with SME’s and different business ecosystems.

27.8.
Tapahtumaluokka: