Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kauppakamarilounas: Tulevaisuuden kiertotalous – Isäntänä Remeo

21.3. klo 11:30 - 14:00

Tervetuloa Remeon isännöimään tilaisuuteen tutustumaan kiertotalouden maailmaan ja tulevaisuuteen valmistavan teollisuuden näkökulmasta, ja selvittämään, miten tämä kaikki voi näkyä asiakkaillenne. Tilaisuus alkaa kierroksella Remeon Kaarinan käsittelylaitoksella, jossa kuulemme materiaalien hyödyntämisestä ja miten kiertotalous toteutetaan käytännössä. Kierroksen jälkeen lounastamme Kupittaan Paviljongissa. Remeo tarjoaa bussikuljetuksen lounaspaikalta laitokselle ja takaisin. Puhujana lounastilaisuudessa on tulevaisuustutkija Ilkka Halava.

 

Tilaisuuden ohjelma
11.30 Bussi lähtee Veritas Stadionin parkkipaikalta
12.00 Laitoskierros Remeon Kaarinan materiaalinkäsittelylaitoksella
13.00 Lounas Kupittaan Paviljongissa
13.30 Puheenvuoro, tulevaisuustutkija Ilkka Halava

 

 

Ilkka Halava on suomalaisen puhujataivaan kestotähti sekä yksi maan käytetyimmistä neuvonantajista. Hän nousee yleisön eteen vuosittain yli 150 kertaa ja tapaa yli 30 000 ihmistä. Niinä työpäivinä kun Halava ei puhu, hän tekee tulevaisuustutkimusta. Siihen Ilkan työ perustuu: hän kertoo usean organisaation luottosparraajana, miten ne voivat varautua tulevaisuuteen ja rakentaa innostavalla otteella muiden menestystä.Sosiokulttuurisen tutkimuksen ja soveltavan tulevaisuustutkimuksen välineillä Halava tekee tulevaisuuden kehityskuluista ymmärrettävää päätöksentekomaastoa ja ohjaa uusien mallien, konseptien ja läpimurtojen tekijöitä löytämään omat maalinsa – ja saavuttamaan ne. Yli 350 työyhteisön ja 130 johtoryhmän kokemuksella Ilkka on hyvä luotsi organisaatiollesi. Puhujana hänen esityksensä ovat hieno yhdistelmä laaja-alaista ammattitaitoa, näkemyksellisyyttä, yllättäviä näkökulmia, loistavaa huumoria ja vahvaa uusajattelua.

 

 


Remeon lounastapahtuma saa jatkoa loppukesällä. Remeo haluaa tarjota parhaat eväät kiertotaluden tehokkuuden lisäämiseksi. Elokuussa lounastilaisuutemme aiheena on: ”Kouluttaudu kiertotalouden asiantuntijaksi. Säästöjä, tehokkuutta ja ympäristötekoja tuotteesi koko elinkaarelle”.

Tilaisuuden puhujana Sitran Jyri Arponen. Jyrillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrityksien kehittämisestä. Hän omaa laajan tuntemuksen kestävän kehityksen yrittämisestä, teknologiasta ja innovatiivisesta ajattelusta. Usean vuoden kokemuksella markkinoinnista maailmanlaajuisesti, hän omaa käytännön tietotaitoa kaupankäynnin ja teollisuuden erilaisten liiketoimintamallien osalta.

Tiedot

Päivämäärä:
21.3.
Aika:
11:30 - 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Remeon Kaarinan materiaalinkäsittelylaitos & Kupittaan Paviljonki

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy