Kauppakamarilounas: Tulospalkkaus tie yrityksen menestykseen vai portti ongelmiin – isäntänä Mandatum Life

Tervetuloa Mandatum Lifen isännöimälle kauppakamarilounaalle kuulemaan, miten työntekijöiden palkitsemisella ja tulospalkkauksella tuetaan ja ohjataan yrityksen menestymistä ja miten palkkaus vaikuttaa työnantajan vastuullisuuskuvaan. Tilaisuudessa herätetään huomiota myös perintö- ja perheoikeudellisten sopimusten tärkeyteen.

Tilaisuuden ohjelma

Tervetuloa

Lounas

Vaikuttava ja vastuullinen palkitseminen / Senior palkitsemiskonsultti Visa Korhonen, Mandatum Life