Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Kauppakamarin Johtajaklubi (jatkuva)

29.11.2021 klo 13:00 - 20.12.2022 klo 18:00

Kauppakamarin Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden toimitusjohtajille, yleisjohdolle, päälliköille ja esihenkilöille.

Johtajaklubista saat sparrausta ja mentorointia toisilta samassa asemassa työskenteleviltä ammattilaisilta. Yli 100 jäsenemme joukossa on laajasti ammattitaitoa ja osaamista eri toimialoilta ja johtajuuden tasoilta. Voit saada sparrausta pitkän kokemuksen toimitusjohtajilta ja toisaalta uusia ideoita ja näkökulmia startup -yrittäjiltä.

10 fasilitoidun klubitapaamisen ja neljän yritysvierailun aikana päivität tietämystäsi ja opit uutta tunnetuilta asiantuntijoilta. Aiheina ovat talous, HR, myynti ja johtajuus laajasti eri näkökulmista. Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu vaikka kaikkiin!

Johtajaklubilaisten omilla verkkosivuilla verkostoituminen ja keskustelu muiden klubilaisten kanssa on helppoa. Siellä voit myös hallinnoida omia tietojasi, tutustua klubitapaamisten materiaaleihin ja ilmoittautua Johtajaklubin tilaisuuksiin.

Voit liittyä mukaan milloin vain – vaikka heti!

Kauppakamarin Johtajaklubi | Verkoston vipuvoimaa

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. Tapaamisissa kuullaan myös tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja.
Tervetuloa keskustelemaan vastuullisen työn tuomista haasteista ja päivän teemoista rennossa seurassa!

Tiedot

Alkaa:
29.11. klo 13:00
Loppuu:
20.12.2022 klo 18:00
Tapahtumaluokat:
,
Ilmoittaudu:
https://www.kauppakamarikauppa.fi/pages/johtajaklubi

Tapahtumapaikka

(Ilmoitetaan myöhemmin)
Turku, Suomi

Järjestäjä

Kauppakamarin Koulutus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy