Kauppakamarin logistiikkapäivä

Tervetuloa Turun kauppakamarin Logistiikkapäivään, joka järjestetään tänä vuonna Navigate -messujen yhteydessä torstaina 17.5. klo 8:00-12:00.

Tämän vuoden aiheita ovat muun muassa alykäs liikenne ja digitalisaation hyödyntäminen logistiikassa. Tilaisuudessa  palkitaan myös Vuoden Logistiikkayritys.

Tilaisuuden ohjelma

Opening speech: Olavi Ala-Nissilä, Member of the Court of auditors at European Union, Transport Agency
Granting a logistics award. Petri Hällfors & Tero Siitonen, LOGY, Chamber of Commerce
AI ship is coming soon. Karno Tenovuo, Senior Vice President Ship Intelligence, Rolls Royce
Test site for autonomous ships in Eurajoki. Harri Kulmala, CEO, DIMECC Oy
Robot car technologies and challenges. Jukka Laitinen, Research Team Leader, VTT
Digitalization boosts performance in marine production systems. Ari Viitanen, Chairman of the board, Carinafour
Facility of digitalization. Jörgen Strandberg, General Manager ANC Advanced Technology, Wärtsilä SAM Electronics GmbH

Tilaisuuteen ja samalla Navigate -messukävijäksi voi rekisteröityä täällä: http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/navigate

Logistiikkapäivä on tänä vuonna osa messujen kokonaisohjelmaa. Se on maksuton, muttei myöskään sisällä tarjoiluja. Messut ja seminaarit ovat maksuttomia ennakkoon rekisteröityneille osallistujille. Tilaisuus järjestetään suomen kielellä.

Tarkemmat tiedot

17.5.