Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kauppakamarin tubekoulu

28.6.2017 klo 10:00 - 16:00

Turun kauppakamarin ICT-valiokunta järjestää tubekoulun 13-16-vuotiaille tubettamisesta kiinnostuneille Varsinais-Suomalaisille nuorille.  Tubekoulu on jatkoa viime vuoden Elisan kanssa yhteistyössä järjestetylle suositulle digikoululle.

Oletko innokas videoiden kuvaajaa, mutta et tiedä mitä tehdä kuvaamisen jälkeen? Vai onko haasteet itse videon kuvaamisessa?  Tubekoulun sisältö on suunnattu aloitteleville tubaajille sekä jonkun verran jo kuvanneille. Päivän aikana kerrotaan hyvän sisällön, kuvaamisen ja editoimisen perusteet. Koulutus järjestetään Turun kauppakamarin tiloissa Turun keskustassa. Tubekouluun mahtuu 25 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä ja päivä on osallistujalle maksuton.

Koulutukseen tarvitsee mukaan vain oman kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen. Vapaaehtoisena varusteena on selfiekeppi, mikä helpottaa videoiden kuvaamista. Tubekoulu jatkuu kilpailulla, jossa tehdään 2 minuutin video omalle kanavalle tietyllä teemalla. Elisa palkitsee voittajan älypuhelimella ja kauppakamari julkaisee videon omilla sivuillaan.

Opetus alkaa klo 10 ja päättyy klo 16. Pidäthän huolen, että lapsesi on ajoissa paikalla. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Huomioithan että tilaisuuden järjestäjä ei ole vakuuttanut lapsia.

Tubekoulussa otetaan valokuvia kauppakamarin viestintää varten. Tulosta ja täytä alla oleva kuvauslupalomake. Nuorella on oltava allekirjoitettu lomake mukanaan tubekouluun saapuessa.

Tulosta kuvauslupa tästä

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.6.2017
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy