Kauppalehti Kasvajat -kiertue 2020 Turussa

Kauppalehden Kasvajat -kiertue järjestetään tänä vuonna jo 11. kertaa. Uudenlaisessa arjessa tapahtuma järjestetään tänä vuonna virtuaalisena! Ohjelma säilyy vahvasti paikallisena.

Jokaisen paikkakunnan Kasvajat -tilaisuuden teemana on kasvuyritysten rahoitus ja talous. Tapahtuman keynote-puhujat edustavat rahoitusta hakeneita yrityksiä sekä sijoittajia. Yrittäjä, tämä päivä on sinulle! Käännä uusi sivu kasvutarinallasi ja osallistu kiertueen keskusteluun virtuaalisesti.

Helppoa ja saumatonta
Klikkaa itsesi Kauppalehden Kasvajat –studioon kotisohvaltasi tai työpöytäsi äärestä.

Osallistu
Osallistu keskusteluun lähettämällä kysymyksesi ja kommenttisi puhujalle ja puheenjohtajalle suoraan studioon.

Kohtaa
Tapaa kollegoitasi ja tapahtuman yhteistyökumppaneita videoyhteydellä Brella-sovelluksen avulla.

Ilmoittaudu mukaan täällä

28.9.