Kestävää kilpailukykyä liikenneverkoilla -webinaari

13.5.2020 klo 10:00 - 11:00

Jotta elinkeinoelämämme menestyy globaalissa kilpailussa, on Suomen maantieteellisestä sijainnista aiheutuvaa kilpailukykyhaittaa kompensoitava liikennejärjestelmän pitkäjänteisellä kehittämisellä.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan liikennejärjestelmän kehittämisestä elinkeinoelämän näkökulmasta! Luvassa prof. Jorma Mäntysen asiantuntijapuheenvuoro, lounaissuomalaisten yritysten puheenvuoroja sekä case-esimerkki, jolla mallinnetaan Liikenne 12 -tavoitteita konkretiaan maantieverkolla. Toukokuun lisätalousarviossa on tarkoitus käynnistää talouden nopeaa elpymistä tukevia toimenpiteitä, kuten infrarakentamista. Myös tämä näkökulma keskusteluun on tervetullut!

Tilaisuuden agenda

​​​​​​​Aika: ke 13.5. klo 10-11
Paikka: Teams-webinaari

Tavoitteena on tuoda esille liikenneverkon merkitystä elinkeinoelämälle, yritysten kasvulle ja kannattavuudelle sekä antaa syötteitä Liikenne 12-suunnitteluun.

Klo 10.00 Tervetulosanat
Klo 10.05 Minuuttivideoita: Yritysjohtajien näkemyksiä liikenneverkon merkityksestä Suomen mittakaavassa/vientimarkkinoilla
Klo 10.10 Liikenneverkon merkitys elinkeinoelämän kasvulle ja kannattavuudelle, johtaja Jorma Mäntynen WSP Finland Oy
Klo 10.30 Minuuttivideoita: Yritysjohtajien näkemyksiä liikenneverkon merkityksestä Suomen mittakaavassa/vientimarkkinoilla
Klo 10.35 Valtakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnittelun tavoitteet konkreettisina mittareina, case vt8 Turku-Pori, ryhmäpäällikkö Riikka Salli, Ramboll
Klo 10.50 Keskustelua ja yhteenveto
Klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ja -ohjeet sähköpostitse ennen tilaisuuden alkua!

13.5.2020
Tapahtumaluokka: