Key Account Manager

3.4.2019 klo 09:00 - 4.4.2019 klo 16:00

Key Account Manager (KAM)  -koulutuksessa saat ajatuksia ja konkreettisia työkaluja oman organisaatiosi avainasiakastoiminnan suunnitelmalliseen johtamiseen, kehittämiseen ja syventämiseen.

Menestys edellyttää, että yrityksissä tiedostetaan avainasiakkuuksien merkitys ja luodaan asiakkuuden hoitoa edistäviä menetelmiä pitkäjänteisesti. Key Account Manager (KAM) -koulutus on tarkoitettu omissa organisaatioissaan asiakkuuksista vastaaville henkilöille, jotka haluavat lisätä valmiuksiaan vastata kovenevan kilpailun luomiin asiakkuuksien johtamisen haasteisiin.

Kouluttajana toimii aiemmista koulutuksistaan erinomaista palautetta saanut FT, KTL Mikko Mäntyneva, MCS-Management Consulting Services Oy.

Keskiviikko 3.4.

klo 8.45-9       Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9

Asiakassuhteiden hallinta ja johtaminen

Asiakkuuden kolmiyhteys: asiakastyytyväisyys, -uskollisuus, -kannattavuus

Asiakaskannattavuus asiakkuuksien johtamisen kulmakivenä

Miten huomioida asiakkuuden luonne hoitomallin rakentamisessa?

Hoitomallien rakentaminen ja käyttöönotto

klo 16              Ensimmäinen koulutuspäivä päättyy (lounas klo 11-12, iltapäiväkahvi klo 14)

Torstai 4.4.

klo 8.45-9       Aamukahvi

klo 9

Key Account Managementin kehittäminen omassa yrityksessä

Key Accountit ja asiakkuusportfolion johtaminen

Yksittäisten Key Accountien johtaminen

Key Account Managementin kriittiset menestystekijät

Key Account – toiminnan tavoitteet

Key Account Management -prosessin syventäminen

Vaihtoehtoisia organisoitumisia Key Account Managementiin

Raportoinnin hyödyntäminen Key Account Managementissä

Key Account Management-toiminnan suunnitelmallinen kehittäminen

klo 16              Koulutus päättyy (lounas klo 11-12, iltapäiväkahvi klo 14)

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta: 680 € + alv 24 %, normaalihinta 880 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 27.3.2019 mennessä

Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Alkaa:
3.4.2019 klo 09:00