Kirjanpito 2019 Tukholma -laivaseminaari

15.5. klo 12:30 - 17.5. klo 10:30

Vuosittain järjestettävästä Kirjanpito-laivaseminaarista on muodostunut suosittu kohtaamispaikka alan ammattilaisille.

Kevään seminaarissa saat ratkaisuja kirjapito- ja tilinpäätösongelmiin ja kuulet uudistuvista maksutavoista ja virtuaalivaluutoista kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä.  Seminaarissa paneudutaan myös arvonlisä- ja yritysverotukseen sekä kevään 2019 yleisimpiin kysymyksiin kirjanpidosta ja verotuksesta. Lisäksi syvennyt itsetuntemukseen ja kehittymiseen mindfulnessin ja ajanhallinnan keinoin.

Helsingin seudun kauppakamarin Kirjanpito 2019 Tukholma -laivaseminaari on loistava foorumi päivittää tietosi lainsäädännön uudistuksista ja lähitulevaisuuden kehityssuunnista.

Hyödynnä etu!
Ilmoittaudu mukaan 28.1.2019 mennessä, majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua.

Tervetuloa mukaan laineille!

Yhteistyössä: Turun kauppakamari ja Helsingin seudun kauppakamari